Tiistaina tottista lähikoulun pihalla kera Nooran & Iineksen.

Lili ekana hommiin. Virtaa oli kovasti pienessä onnellisessa koirassa <3 Perusasentoja ja lyhyitä seuraamisia, paikka oli aluksi vähän edessä ja poikitti vähän, mutta yllättävän hyvä. Mökää pääsi myös, mutta ei niin pahasti kuin odotin. Sitten jäävät. Putkeen kävelystä istu ja juoksusta maahan. Hyvin menivät. Seisomista, jossa tarjosi ekalla istumista, sen jälkeen meni oikein. Tein eka lentävällä nakilla, sitten takapalkalla. Hyvä Lili! Hetki heiteltiin palloa ja sitten pikakaukot (i-m-i-m), jotka myös sujuivat. Paikkamakuu Iineksen treenatessa. Lyhyt vain ja nampat takana auttamassa. Vähän lähti ääntä, mutta muuten hyvä. Vauhtiluoksetulo loppuun.

Rampelle ensin muutama perusasento. Aluksi jäi vähän vinoon, parani nopeasti. Kontaktitreeniä Suski Korri ohjeiden mukaisesti. Eli R perusasennossa, Noora häiriköi. Kontaktin putoamisesta huomautus, kontaktin pidosta palkka. Tosi nopeasti R tajusi homman jujun ja sujui paljon paremmin kuin odotin. Pari seuruuta, hyvin sujui, oli suorassa ja paikkakin hyvä. Liikkeestä seiso takapalkalla, oikein hyviä. Tunnari x 2. Väärät kasassa, oma niistä 20 cm sivussa, pari nakkipalaa maassa hidastamassa vauhtia. Molemmilla hirveä vauhti mutta varmasti oma, jee! Lopuksi pallopelit.

Kotona vielä kaukoja molempien kanssa. Lili muisti ällistyttävän hyvin myös muut vaihdot! Rampelle muita paitsi ei istu-seiso-istu, sitä pitää vielä hinkata erikseen. R on vaan niin nopea.. Treenattiin lähinnä sitä, että se pysyy hetken oikeassa asennossa eikä lähde heti tarjoamaan seuraavaa.

Muuta kunnon treeniä ei sitten ehdittykään, vaikka mieli olisi tehnyt. Viikonloppuna oli ihanat talvikelit, ja nautittiin niistä. Lauantaina Laajalahti-Mankkaa-turnee hyytävässä viimassa. Oli taas kiva huomata, että noi meidän rekut vähän vielä totteleekin. Juoksujen takia oli etenkin Lilin korvan totaalisesti kadoksissa ajoittain. Nyt tuokin vaiva helpottanut selvästi. Tänään pitkästä aikaa Marin ja tollereiden kanssa lenkillä suolla, olipas mukavaa!