Tänään Soilen & Titon kanssa Luukissa esineillä ja tottista myös. Tehtiin tuttuun paikkaan täyssyvä ja ehkä 30-40 m leveä ruutu. Lili ja Tito oottelivat sivussa, Lili räkytti. Ruutuun neljä esinettä, molemmissa takakulmissa ja keskellä ja oikealla puoltaväliä lähempänä. Tito eka hommiin, etsi ja löysi reippaasti kaksi. Meidän esineet siis käytössä, kaksi niistä Titon limaamaa. Aika kova tuuli.

Lili kävi aika kuumana, tultiin koira vapaana ruudun reunaan, suht hyvin pysyi seuruussa. Lähetin koiran oikeasta etukulmasta, L teki suoran ja vauhdikkaan piston takakulmaan. Vähän taisi etsiskellä, mutta löysi nopeasti ja palautti vauhdilla ja luovuttikin nätisti. Ekasta esineestä vaan kehut. Seuruutin vähän keskemmälle ja uusi lähetys. Hyvin upposi, etsiskeli jonkin aikaa ja löysi vasemman takakulman esineen. Vauhdikas ja nätti palautus taas, palkaksi puolet iltasapuskasta. Soile huomautti, että ei vältsisti kannata seuruuttaa koiraa välissä, koska se nostaa sitä turhaan. Itse siirtyy vaan sivusuunnassa, jolloin voi suoraan lähettää uudelle esineelle siitä kohdasta, johon siirtynyt. Hyvä pointti. Soile kehui koiran motivaatiota hyväksi ja onhan se. Täytyy katsoa, ettei itse sössi sitä missään vaiheessa.

Välissä tehtiin tottista Lilin ja Titon kera, Rampe pääsi esineille sen jälkeen. Se odotti puussa ja näki siis kun kävin viemässä pari esinettä ruutuun. Oikea takakulma ja sitten se oikean laidan n. puolivälin esine, hanska ja ruskea pieni pehmolammas. Hetsailin pari kertaa ennen ruutuun viemistä mutta R tiesi jo tasan tarkkaan mistä kyse. Lähetin oikeasta etukulmasta, R upposi hienosti kutakuinkin suoraan viiteenkymppiin. Nopsasti käväisi oikealla alueen yli, palasi ja löysi pian esineen. Palautti vauhdilla käteen, tästä broiskupullaa palkaksi. Siirryttiin pari metriä vasemmalle, uusi lähetys heti perään. Hienosti lähti taas ja löysi nopeasti esineen. Palautti hienosti, palkaksi puolet iltasapuskasta. Hyvä tyttö!