Treenaamassa taas koko lauma + Noora&Iines ja Piia&Mona. Paikkana tällä kertaa meidän lähikoulun piha. Simo ja Lili tekivät ensin. Merkin kiertämistä, tässä selvästi jo enemmän vauhtia Lilillä, hyvä! Sitten koittivat seuruuta, jossa tuli liikaa piippiä ja koira myös edisti ja Simo vähän kiehahti. S meni lenkittämään Liliä, josko sillä kiekkoja alas (molemmilta…). Tokassa sessiossa tekivät sitten niin, että S imutti koiraa sivulla ja antoi käskyn ja hiljaa olemisesta naks + palkka. Tämä toimi. Tunnari, jossa pari mokaa aluksi. Ensin ryntäsi kapuloille ja toi ekan kapulan, joka siis väärä. Liikaa vauhtia, eikä L ehtinyt edes tajunta namppoja maasta. Omituista. Tokalla haisteli sentään, mutta nosti väärän. Kolmannelle Simo hieroskeli omaa vähän lisää ja nyt onnistui. Kumma juttu, mokailua ei ole sattunut pitkään aikaan. Kenttä oli aika luminen, sekö häiritsi?

Ramon kanssa lähinnä leikittiin ja siinä yhteydessä vähän luoksetulon stoppia seisomaan. Riekutuksesta istumisia ja maahanmenoja. Liikkeestä seisomista siten, että viskasin pallon taakse käskyn hetkellä. Toimi hyvin. Piti ottaa tunnari, mutta molemmilla sen verran kiekkoja, että jätin sen väliin.

Treenin jälkeen Noora haukutti Ramon. Sarjat ehkä vajaa 20, vajaa 30, vajaa 10, reilu 40. Palkka taas siten, että ehdin palkkauksen aikana Nooran ja R:n luo. Ai niin ja lyhyt paikkamakuu vielä Ramolle, lelu koiran takana. Vähän oli levottoman oloista vaikka pysyikin suht hyvin liikkumatta. Häntä heilui pariin otteeseen. Mun täytyy nyt vähän tarkkailla, miten R makuun alussa on: eilen se meni hyvin maahan, oli puolisen minsaa nätisti ja sitten korjasi peräpään asentoaan ja oli sitten taas nätisti. Tätä se on tehnyt joskus aiemminkin. Otetaanpa tuo syyniin nyt.

Geri ei treenannut mutta pääsi Nooran ja Piian rapsuteltavaksi :-) N&P olivat ihastuneita pieneen punaiseen hoitolapseen.

Pk-lehti tuli tiistaina ja Simo oli heti haukkana kattomassa Lilille voittajan jälkikoetta. Vähän huonolta näytti, suurin osa kokeista rajoitettuja tai niin pitkällä, ettei ole järkeä lähteä. Sen verran vähän ollaan vielä tittelinkipeitä, että kallisarvoisia kevät- ja kesäviikonloppuja ei ihan kokonaan haluaisi kisareissuun uhrata. Kesäkuun lopussa on Kouvolassa koe, johon ilmoittautuminen on vasta reilusti kesäkuun puolella. Siihen tähdätään, mutta niin tähtää varmaan aika moni muukin näiltä leveyksiltä…

Laumaelo narttukolmikon kesken on hupaisaa seurattavaa, ja Simon kanssa joudutaan tukahduttamaan välillä kunnon naurut. R:n ”välttelykäyttäytyminen” on ollut vertaansa vailla: sillä on niin kuvottunut ilme naamalla ja se kääntää heti päänsä ja koko kroppansa pois, jos toinen yhtään meinaa ehdottaa leikkiä tai jotain muuta kanssakäymistä. Hienosti R siis viestittää kaikin keinoin Gerille, ettei halua tätä lähelleen. Rauha pysyy maassa, kun Geri vaan malttaa pysyä riittävällä etäisyydellä. Kun Ramo ohittaa Gerin esim. eteisen käytävällä, Ärrän häntä nousee välittömästi tiukalle kippuralle ja olemus on ”jäykähkö”.

Tänään oli kuitenkin jo lientymisen merkkejä ilmassa. Kävin treenien jälkeen teinikaksikon kanssa lenkillä ja jotakin leikintapaista oli jo havaittavissa. Rampen jääsydän taitaa siis kuitenkin alkaa vähitellen sulaa ;-)

Illalla Rampelle pari tunnaria. Ekalla nosti oman ja naksautin, josta pudotti oman ja haisteli vähän lisää. Palkkasin kuitenkin. Toinen samalla tavalla, tämä sujui suoraviivaisemmin. Liikkeestä seisomista myös, Tytin neuvojen mukaan palkkasin koiran taakse ja alkoi heti pelittää täpäkämmin. Kaukoja vähän myös, s-m-s.