Aamulla ATD-hallilla, molemmat mukana. R ensin hommissa. Uusi paikka ja monta koirakkoa ei-niin-isossa tilassa = neiti kävi aika kiekoilla enkä voinut edes kuvitella lelun ottamista esille. Tehtiin ryhmäpaikkamakuu, R reunimmaisena. Hyvin pysyi MUTTA pari inahdusta kuulin taas yhdessä välissä. Merkkasin naksulla hyvät kontaktit ja kävin palkkaamassa muutaman kerran välissä. Olin melko melko lähellä koiraa. Hyvä suoritus kuitenkin, koska ei olla ikuisuuksiin tuota tehty. Nyt pitää aktivoitua ja tehdä ryhmämakuita enemmän.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Liikkeestä seisomista ja siinä pysymistä. OK meni mutta penskasta huomasi, että hallin meno ja meininki teki paikalla pysymisen vaikeammaksi. Oikealle käännökset oli myös vähän vaikeita, virtaa/kiekkoja oli niin, että peppu väkisin kieppasi liikaa. Tehdään tätä kotosalla nyt enemmän taas, kunhan ehtii, aargh.

 

Hyppyestettä (ehkä 80 cm), meni OK, samoin A-este, joka on hirveen kiva Ramon mielestä. Mentiin A:ta myös patukka suussa.

 

Sitten käytiin välissä haukuttamassa Ramo pihalla, Anski ukkona. Haukkui ehkä 10, 20, 20, aika hyvin meni. Hyvä juttu, että saatiin vieras ukko, näitä pitää nyt saada mahd. usein tehtyä.

 

Lili pääsi myös hallilla käymään. Tehtiin idari, joka oli tosi jees. Ruutu, jonka olin laittanut valmiiksi. Pari ekaa lähetystä ei onnanneet, ehkä L ei hiffannut takaseinän lähellä olevaa ruutua tms. tai sitten kävi vaan liian kiekoilla. Kolmas lähetys onnasi, tehtiin ehkä kolme onnistunutta toistoa.

 

Metallihyppynouto ja paikkamakuu. Metalli aika jees. Makuussa piippasi mutta ei kovin pahasti. Kävin vähän piilossa, Terhi&Jonni häiriönä.

 

Kotona tehtiin illalla tunnaria partsilla molempien kanssa, ehkä 15 toistoa yhteensä. Ramo oli tosi hyvä: meni rauhallisesti kapuloille, haisteli, toi joka kerta oman koskematta muihin. Lilin kanssa aloitin vähän helpommasta eli oma reilusti muiden takana. Vähitellen oma kohti muita ja sujui hyvin. Ekalla kerralla taisi tuoda ensin väärän, mutta muilla toi oikean. Palkkana nyt Frolic molemmilla, näyttää olevan sopiva: ei liian hyvää = ei liikaa kiekkoja.