Pääsiäistä vietettiin mökillä. Säät oli aika kehnot, joten lähinnä keskityttiin relaamiseen. Pe ja la otettiin molemmille ilmaisutreeniä, eipä niissä sen kummoisempaa. La saatiin seuraa ja käytiinkin Liinun ja koirien kanssa juoksemassa – vesisateessa. No, sulavatpahan lumet tätä menoa vauhdilla. Koirat nauttivat mökkielämästä taas kovasti.

 

Tänään hakutreenit Mastolla. Sää oli jo parempi, jopa aurinkoinen osan aikaa. Ekaa kertaa pitkästä aikaa kunnon tallaus, lunta sen verran vähemmän, että pystyi jo normaalimpaan treenaamiseen.

 

Meidän juoksuiset vikoina vuorossa. Lilille ilmaisutreeni, ekaa kertaa rullailmaisua metsässä. Tiina ja Pauliina ukkoina. Eka rullantuonti, sitten viisi näytön kanssa, viimeinen suora palkka. Lunta oli kuitenkin vielä sen verran, että aikamoinen ähinä kävi kun L painoi menemään. Intoa oli kuitenkin runsaasti ja homma pelitti pääosin hyvin. S sai opastusta, että kehun pitäisi tulla täsmällisemmin sillä hetkellä, kun L nappaa rullan. Täytyy myös muistaa edetä, tämä unohtui ekalla, muutoin sujui. Ja kun S on lähettämässä L:ä näytölle, varmistaa, että koira on todella lähdössä ja oikeaan suuntaan.

 

Ramolle ilmaisutreenin tyyppistä myös. Näki kun Tiina ja Linda lähtivät etukulmiin, käytiin kääntymässä muualla ja palattiin radalle. Eka oikealle Lindalle, siellä 25. Sitten Tiinalle, jossa pidempi haukku, olisko ollut 50+. Sitten pari valmiina, Linda ja Tiina taas. Oikealla kävi tarkistamassa etukulman mutta eteni hyvin sivulinjaa ja löysi Lindan, siellä 30?. Tiinalla oikealla suora palkka. Sitten taas R näki, kun Pauliina ja Sari kirmasivat ja käytiin kääntymässä alkupäässä. Pauliinalla 40?, Sarilla aloituksesta. Hyvä vauhti ja into koko treenin ajan, kivaa selvästi oli. Seuraavalla viikolla toivottavasti saataisiin sitten ns. normitreeni eli lumet on toivottavasti sulaneet tästäkin päivästä selvästi.