Ja juoksukuuri jatkuu eli eilen käytiin taas. Siistii oli, tosin Lili the Vetkuttelija esitteli taas parasta ei-kiirettä-pidetä-show’taan. Hmm. Jos ei juoksu kohta ala, niin jo on.

 

Tänään läksin töistä vähän etuajassa ja kiiruhdettiin Rampen kanssa Taliin treenaamaan. Ekana tehtiin heti taas paikkamakuu. Jätin koiran, suljettu purkki takana, kävelin n. 25–30 askeleen päähän, olin selin, pari paukkua, sen jälkeen pari minsaa. Tosi hyvin oli, ei pientäkään hätkähdystä paukuista (kattelin peilistä…).

 

Sitten hyppy+istu. Muuten hyvä, mutta tokalla taisi istua sen verran vinoon/puoliksi ohi esteen, että palasi sivusta. Siitä höh ja uudestaan. Täytyy muistaa nyt palkata se aina esteen vasemmalle puolelle + ”lähettää” hyppyyn ei ihan keskeltä, vaan piiru vasemmalta.

1247510865_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Noutokapulan palautuksia, irrotus kesken vauhdin, pallon perään. 650:nen kapula, ihan OK, aluksi otti vähän huonosti ja pudotti kerran tai pari ennen käskyä, muuten hyvä.

 

Seuruuta, pieniä pätkiä, perusasentoja, käännöksiä. Edelleen ihan vähän vino. Heti kun kiekkoja on enemmän, on vinompi. Jatketaan perustreeniä siis ja hinkuti, hinkuti. Hyvin jaksoi helteestä ja hinkkaamisesta huolimatta.

 

Kaukoja myös, aika läheltä ja helppoja. Istumaan nouseminen hankala! Omituinen juttu. Olikohan tuossa vaiheessa jo niin puhki, ettei keskittynyt kunnolla? Läähätti aivan tuhottomasti. Helpotin, ja saatiin onnistuneita. Täytyy tuota treenailla nyt kotona paljon.

 

Jotain muutakin vielä taidettiin, mutta sama pää.. Hyvä fiilis oli treeneissä, vaikka tosiaan koira oli aika puhki helteestä. Tosi hyvin tsemppasi, vaikka tosiaan läähätys oli aikamoista.

 

Illalla mentiin Munkan rantaan, koirat pääsivät uimaan. Muuhun ei olisi oikein kyennyt, sen verran helteistä. Hauskaa oli, tosin onnistuin jo tokalla heitolla hävittämään yhden kangasfrisbeen meren syvyyksiin. Tuuli vei sen niin vinoon ja pitkälle, ettei hakemaan lähtenyt Rampe sitä löytänyt. Höh. Lili on jo keksinyt varsin hauskasti, että kun lähestytään vettä, alkaa heti välitön ja armoton räkytys. Ei siinä hirveesti henkeviä husbandon kanssa jutella, kun ei omia ajatuksiaankaan kuule.

1247509327_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247347168_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ja illalla vielä Ramolle perusjumppia, kuten maanantaina.