La-su 15.-16.9. Sipoon mökillä jälkeä ja esineet.

Jäljet pitkän tauon jälkeen molemmille ja olisi pitänyt merkata ja tehdä varmaan maastoon - nyt näin Lilin jälkeä tallatessani ainakin 3 mustikanpoimijaa. Jäljet menivätkin molemmilta aika kökösti. Lilin jana oli vähän hakemista, mutta kolme ekaa keppiä nousivat varmasti. Sitten tuli eka harha - juuri niillä main, missä mustikanpoimijat olivat liikkuneet. Palattiin kolmoskepin löytäpaikalle, minkä jälkeen L löysi jäljen uudestaan. Tämän jälkeen tuli vielä ainakin kaksi uutta harhaa. Lili kuitenkin löysi aina oman jäljen ja kaikki kepit nousivat mutta kokeessa se olisi jäänyt tuohon kolmeen keppiin. Ramolla hyvä jana ja jäljen alku. Pari ekaa keppiä löytyi, sen jälkeen lähti harhalle. Löysi oman jäljen kyllä ja pari keppiä lisää, mutta tuli toinen harha vielä loppupäässä.

Su jäljet tallasin fiksummin eli puhtaampaan maastoon ja merkkasin huolella jäljet. Rampe jäljesti tosi tarkasti ja siististi ja löysi kaikki kepit. Jana oli aika hyvä. Lilin jana ok, yllättävän rauhallista jäljestystä Lilitä myös. Yksi keppi jäi johonkin, mikä oli omituista, koska teki tosiaan tarkkaa työtä. Vikana oli kepin sijasta pallo, mikä taisi olla ihan hauska ylläri.

Esineet tehtiin mökin pihaan. Kaistale, leveyttä ehkä 10 m, täyssyvä. Molemmille kolme esinettä takana, keskellä ja etuosassa. Molemmat nostivat kaikki esineet ja nopeasti löysivät.

Ma tottikset Talissa. Rampe teki aluksi paikkamakuun, jossa taidettiin ampua. Hievahtamatta, ei mitään reaktiota paukkuun. Sitten seuruuta (hyvä ilme!), 2 kg noudon (taisi olla hyvä?), estenoudot (oikein buenot) ja eteenmenoja. Oikein hyvää tekemistä koko treenin ajan.

Lilille myös seuruut ja hlöryhmä, esteet ja eteenmenoja. Ei muistaakseni mitään kummempaa huomauttamista.

Ti ja la juoksemassa. Ti Lepuskin purtsilla, yhteensä 10 km. Hyvin jaksoi. Toinen setti la normilenkki Konalaan päin, ei olisi jaksanut millään, kilsoja vain 7.

Su tottikset uimahallin vieressä. Simppa ja Joona mukana, mikä oli Lilille iso häiriö. Treenattiin sitten seuraamista, jossa L olisi vilkuillut jatkuvasti S&Jn perään. Jääviä sekaisin. Nouto.

Rampelle kans vähän seuruuta ja jääviä sekaisin. Aika hyvin kuunteli, mutta edelleen seisoo välillä istumisen. Nouto tosi vauhdikas.