Kun ajeltiin hakutreeneistä kotiin päin, alkoi pyryttää lunta - ja sitä sitten tulikin tosi sankasti koko iltapäivän ja illan. Ihanaa! Simolla oli esinetreenit Kattilajärvellä, lähdin sinne myös mukaan, koko koirakolmikko samoin. Oli pakko päästä nauttimaan lisää harvinaisesta talvisäästä.

Simo jäi Lilin kanssa treenaamaan ja mä läksin nuorison kanssa kävelylle. Ihanan reitin löysin lähistöltä ja oli aivan fantasista kävellä lumipyryssä hiljaisessa metsässä kolmisin koirien kanssa. Ei ketään tullut vastaan, aivan itseksemme saimme rauhallisuudessa vaeltaa. Ihanaa!! Ramo ja Geri nauttivat lumesta ja hippa oli välillä aika hurjaa. Lisäbonus koirille: jäätynyttä hevosenpeetä tasaisin väliajoin kävelyreitillä, ah mitä herkkua...

Paluumatkalla sitten Simo&Lili ja Jaana&Asko (pk holsku) tulivat meitä vastaan ja meno oli sen mukaista. Ramo piti aikamoista jöötä Askolle - joka vaan innostui täpäkästä neitokaisesta enemmän... Hyvin tuli nelikko kuitenkin toimeen.

Ramolle vielä yhden esineen etsintä ennen kotiin lähtöä. Molempien esinetreenit sujuivat hyvin lumipyrystä ym. huolimatta.

Kotona L, R & G ovat tulleet hyvin toimeen. Pari kertaa Ramo on näpäyttänyt riekkuvaa, Ramon pedille pyrkivää Geriä mutta nätisti kuitenkin. Päiväksi jätetään huomenna L&R makkariin ja G olkkariin, just in case.