Tänään koko päivä vierähti Koirakeitaassa Mia Skogsterin tottispäivässä. Onnistunut ja hyödyllinen päivä, kiitos vaan Nooralle, Saaralle, Piialle ja meille muille järkkäreille ;-)

 

Rampen kanssa oltiin varalla esimerkkikoirakoksi ja mukaan oltaisiinkin mahduttu (periaatteessa, tosiasiassa 9:lläkin koirakolla oltiin reilusti yliaikaa). Jätin kuitenkin väliin ja keskityin vain pällistelemään ja pohtimaan muiden suorituksia ja ”ongelmia” päivän aikana. Tuli myös hirveä hinku ulos treenaamaan: isolle, hyväkuntoiselle nurmelle, jossa voi antaa koiran revittää ja tehdä estenoutoja, eteenmenoja jne. Huokaus. Lunta on niin tuhottomasti, että saa nähdä, missä ihmeen vaiheessa esim. Talissa tai Luukissa voi treenata.

 

Simppa lenkitti koirat, kävivät Harrin & poikien kanssa Laajalahden jäällä. Sää oli ihana tänäänkin, S näpsi taas nelikosta kuvia (saadaan varmaan nettinkin jossain vaiheessa). Kateeksi kyllä kävi istuskella sisällä itse koko päivän, niin hyvä päivä kuin olikin.

 

Tottisintoa tuli rutkasti lisää ja illalla oli pakko vähäsen kotitreenata. Rampelle avo-kaukoja. Enää ei juuri erehdyksiä tuossa käy, tekee lähes aina oikein – mutta: nyt oli ongelmana ennakointi. Neitokainen tietää homman nimen omasta mielestään niin hyvin, että voi hyvin tehdä itse jo seuraavan asennonvaihdon ilman käskyä. Eli palkkailin sitten lähinnä siitä, että malttoi odottaa. Vähäsen maahanmenoja ja istumisia sekä kapulan kuskaamista. Kivaa oli, ihana pieni eläin! Lili-rukka sai vain luovutella kapulaa parit kerrat. Paikkaistuminen molemmille iltaruokaa väsätessä.