Ma pikaiset pikkutottikset Ärrän kanssa lähikentällä. Tehtiin seuruuta ja perusasentoja, käännöksiä ym. perusjumppaa. Hyvä fiilis jäi. Oikealle käännöksessä hilppasen aukeni, hinkattiin sitä sitten nampalla kuntoon ja parani heti. Myös seuruupaikkaa pikkasen taaksepäin nampalla. Sitten jäävät, istu ja maa. Istu meni hyvin, maassa jäi seisomaan. Omituista, että nuo sekoittaa, käskyt on ihan erilaiset.

 

Ruutu tehtiin myös ja 650:n kapulan noutoja pari loppuun. Molemmat aika jees. Ruudussa vähän kaarsi vasurin kautta, vauhti ok, täpömpi saisi olla, mutta oli selvästi pikkaisen epävarmuutta ilmassa, ei olla tuota tehty viime aikoina.

 

Tiistaina käytiin koko lauma Äijänsuolla lenkillä ja Lili bongaili taas urakalla suppiloita. Ei jaksettu niitä enää keräillä, pakkanen liian täynnä jo nyt. Ramolle tein myös suppistreeniä, kyllä sekin alkaa päästä paremmin ja paremmin jyvälle. Syksy näyttää nyt tulleen ihan tosissaan, melko viileetä oli tänään, tais auton mittari näyttää + 6 kun suunnattiin kotiin. Kotimatkalla pyörähdettiin nopsasti Sirkuskentällä, jossa oli ev.tokokoe. Hengattiin vaan hetki kentän lähistöllä ja sitten kotiin – kauempaa ei olisi tarjettukaan…

 

Tänään tottista Luukissa. Ramolle illan jo hämärtyessä eka ilmoittautuminen Klaran kanssa. Sitten seuruuta + hlöryhmä, olin oikein tyytyväinen. Sitten putkeen liikkeestä istu ja liikkeestä maa. Super-Rampe, hyvä! Molemmat varmat ja nopeat. Sitten luoksetulo siten, että koira maassa. Tuli pihkurainen suoraan sivulle!! WTF? Tarkoituksella olen tehnyt tosi vähän edestä perusasentoon siirtymisiä, mutta johan se ennakoi kuitenkin. Toisella yrityksellä sama juttu, kolmannella sitten jelppasin reilusti kädellä sen eteen. Lujaa se tulee kyllä ja suoraan mutta ei tarttis lähtee käyttämään omia aivoja liikaa.

 

Sitten paikkamakuu, Laura ja Klara puuhasivat samalla. Nousi istumaan, kahdesti!!, kun kävelin poispäin. En tiedä, mikä ajatusvirhe oli, ei ole tullut mokia makuussa pitkään aikaan. Pysyi sitten kuitenkin hyvin Klaran luoksetuloista ym. huolimatta. Enemmän tuntui sekoontuneen luoksetulohinkkailusta tai jostain ja halusi mun perään.