Tiistaina ei taidettu puuhailla mitään kovin ihmeellistä. Ramonan kanssa lenkillä leikkiä pallolla, kepeillä (kauheen hauskaa neitokaisen mielestä). Lilillä alkoi mennä saikkuun hermot, kävi kiekoilla herkästi, ylimääräistä energiaa kovin, kovin paljon.

Vähän naksuilua kuitenkin, Ramonan kanssa perusasentoa, istumista ja kapulan pitämistä. Kapula ei vieläkään ole maailman ihanin pitää suussa, mutta sujuu jo paremmin. R pääasiassa pitää sitä suussa siihen asti, kunnes sanon Kiitos. Ottaa selvästi mielummin kapulan maasta kuin mun kädestä. Lilin kanssa askelsiirtymisiä ja kaukoja (istu-maa).

Keskiviikkona ekaksi lenkkeilyä, sitten Myyrmäkeen tottistelemaan Annikan, Nooran ja holskujen kanssa. Lili kävi todella kuumana, voi ärsytys. Se tajusi Rusinan ja siinä olikin sitten pitelemistä. Hohhoijaa, meikäläisen hermot kiristyivät vähän liiaksi. Ekaksi otettiin kimppapaikkamakuu Rusinan kanssa, mikä osoittautui huonoksi ajatukseksi, koska Lili oli niin täpinöissään. Mentiin suoraan piiloon rekkojen taakse, L jäi ihan OK ja pysyikin maassa jonkin aikaa. Mutta nousi sitten istumaan. Kurkkasin rekan takaa ja käskin uudestaan maahan. Meni ja pysyi sitten loppuajan hyvin.

Mitäs muuta tehtiin… Mielellään unohtaisin koko treenin, L oli niin järkky. Joo. Hyppy + istu. Tää meni ihan hyvin. Ainoa fiba oli siinä, kun L hyppäsi takaisin, niin se tuli vähän vinoon mun eteen. Tää johtuu siitä, että kun se hyppää, se kiepauttaa toisella puolella peppunsa niin vauhdilla ympäri, että se menee tavallaan yli ja se jää istumaan vinoon ja siitä sitten hyppää mun luo suoraan ja on siis mun edessä vinossa. No, treenataan lisää :-) Sitten otettiin seuraamiskaavio, Annika liikkeenohjaajana. Tää meni muuten oikeinkin hyvin, mutta kaksi moitetta: juoksussa kontakti jostakin syystä herpaantui pariin otteeseen. Kuikuilikohan ruutua, joka oli meidän menosuunnassa… Ja sitten: kaavio päättyi täyskäännös ja seis ja L:n perusasento oli huono eli jäi liian eteen. Tätä täytyy treenata.

Sitten tehtiin ruutua, joka ei nyt sujunut kauheen hyvin. L ei selvästi jotenkin jaksanut keskittyä, haahuili, juoksi ekalla oikealla laidalla olevien tötsien väliin eli puoliksi ulos ruudusta. Ei palkkaa ja uusi lähetys. Nyt onnasi. Pari muuta toistoa, ihan OK mutta paremminkin on mennyt.

Sitten kaukoja, Noora heilutteli käsiään Lilin takana ja Annika käskytti. Molemmista oli Lilille häiriötä. Ihan ok meni liike kuitenkin, maahanmenot olivat tosin hitaat ja vikalla maahanmenolla liikkui aavistuksen eteenpäin.

Koklattiin vielä luoksetuloa eli pysäytyksellä. Ei onnannut pelkällä suullisella käskyllä; mutta tätähän me ei olla ennen edes kokeiltu. Ja todella tyhmää oli kokeilla nyt. No, kokeilin sitten vielä pelkällä käsikäskyllä ja nyt pysähtyi, ei tosi nopeasti mutta kuitenkin.

Kun muut olivat lähteneet, otin vielä Lilin kanssa ruudun, sujui nyt paremmin. Ja vielä hetkisen paikkamakuu, menin piiloon, meni hyvin. Luoksetulon pysäytystä myös, tämäkin meni paljon paremmin, kun häiriköt olivat poistuneet.

ELI: Lilillä ihan liikaa virtaa kahden viikon saikun jälkeen tällaiseen treeniin. Oma vika, olisi pitänyt tajuta. No, ens kerralla sitten viisaampi ohjaaja...

JA: luoksetulon pysäytys. Mun pitää itse kiinnittää huomiota siihen, että sanon käskyn ennen kuin annan käsiavun. Oon tähän asti varmaan tehnyt ne samaan aikaan eikä L opi ideaa silleen yhtä hyvin.

JA: paikkamakuu. Nyt täytyy katsoa, ettei L pääse tekemään tuota uudestaan eli sitä, että se kerran nousee istumaan, jonka jälkeen käsken uudestaan ja sitten vasta se pysyy. Tätä se on tehnyt nyt viimeiset pari kertaa.

Ramonan kanssa tehtiin kontaktia/seuraamista, vähän perusasentoa. Hyvin jaksoi keskittyä, vaikka Iines häiriönä. Käytiin "tervehtimässä tuomaria", mikä meni namin kanssa tosi hyvin, mutta ilman namia R sitten huomasi, että ai siinä onkin joku kiva tyyppi, jota pitää moikata. Pari toistoa, lopetettiin onnistuneeseen. Kierrettiin Annikaa, kivasti meni. Istumista tehtiin myös. Pari ruutuun ruokakipolle lähetystä. Luoksetulo loppuun, Annika piti koiraa, joka tuli kovaa, kun kutsuin :-)