Käytiin Perkkaalla tottistelemassa pienellä porukalla. Lili mukana, Ramona ei. Aloitettiin paikkamakuulla. Lili meni makuuseen ja Urho treenaili. Hyvin meni. Olin selkä Liliin päin, aika ehkä n. 5 min. Pari kertaa vaihtoi kankkua, pari kertaa laski pään maahan. Herkkupalkka ja palloleikki. Paikkamakuun jälkeen tuli kymmenen minsan tauko, koira ja minä myös autoon: yli pyyhkäisi ukkoskuuro ja satoi tosi rankasti.

Tauon jälkeen otettiin ampumista ja seuraamista. Olin Lilin kanssa kentän toisella puolella, otettiin seuraamista ja Hanna paukutteli. Lili katsoi äänen suuntaan n. joka toisella kerralla tai yhdellä kolmesta. Palkkasin vain niistä, joissa kontakti säilyi. Palkkana narupalloriekkumista. Olin vähän yllättynyt, että se reagoi tonkin verran. Tottumattomuutta kai, täytyy ottaa nyt paukkuja pian uudestaan. Reaktio ei ollut suuren suuri, L katsoi ääneen suuntaan, mutta jatkoi kutakuinkin saman tien seuraamista.

Sitten estehyppyä/-noutoa, ei ihan täyskorkea. Hyppyytin ensin kaksi kertaa ilman kapulaa, sitten kaksi kertaa kapulan kanssa siten, että L kapulan kanssa toisella puolella. Kannustin vähän estettä taputtamalla ja sitten käsky. Hyvin meni. Sitten pari kokonaista noutoa, jotka menivät hyvin nämäkin. Kannustin aluksi estettä taputtamalla, vikalla kerralla en enää ja silti onnasi. Hyvä Liltsu!

Lopuksi Pauliina vei Lilille narupallon eteenmenopalkaksi. Lili näki, kun P kävi kentän laidalla ja tajui varmasti, mistä oli kyse. Otin perusasennosta muutaman askeleen seuraamista, perusasento ja lähetys. Oikein hyvin meni. Lopuksi paljon leikkiä narupallolla.

Hyvä treeni! Ampumista pian uudestaan. Ja myös makuun aikana.

Leena