Aamulla taas juoksemassa. Sama levy pyörii eli ihana ilma ja ihana lenkki. Tosi hyvin jaksoi juosta ja koirat oli kilttejä. Kivaa!

 

Illalla tottista Luukin kentällä. Rampe vikana hommiin, Mona oli kentällä myös, ei häirinnyt Ärrää lainkaan. Ekaksi pari seuruuta ja hlöryhmää, olin oikein tyytyväinen. Sitten hyppyeste (80 cm), ekalla meinasi kiertää, avustin vähän taputtamalla estettä ja sen jälkeen toimi. Pari kertaa ilman kapulaa ja sitten kapula suussa. Kapulan pitotreeniä voisi tehdä, vähän se nyt pyöritteli kapulaa odottaessaan. Kokonainen hyppynoutokin tehtiin, onnistunut. A-esteellä (kisajyrkkä) samat sävelet, hyvin pelitti. Loppuun eteenmeno (vietiin yhdessä lelu) ja leikkiä. Rampe oli tänään oikein hyvä ja täysin oma iloinen itsensä. Hiano likka!

 

Ammuin vielä molemmille omille koirille yhtä aikaa, Simo seuruutti Liliä ja Rampe sai syödä namppaa. Ja sitten vielä Ramolle haukutus, Saara ukkona. Neljä sarjaako tehtiin, reilu 20, reilu 30, reilu 10, reilu 40.

 

Parkkiksella tehtiin vielä vähän jotain pientä kun ooteltiin Simoa ja Nooraa Iineksen jäljeltä. Muutama perusasento ja liikkeestä maa, oikein hyvät. Vähän koklattiin avo-kaukoja, hirmusti oli koirassa virtaa ja ihan vietereillä. Tehtiin sitten ihan läheltä, siten toimii hyvin, nyt pitäisi vaan ottaa tätä kuuri kotona rauhallisesti ja alkaa kasvattaa välimatkaa. Paikkamakuu. Ei mennyt ekalla down-käskyllä alas, näissä nyt tarkkuutta. Makasi ensin hyvin ja sitten korjasi pebaa ihan kunnolla, mistä huomautus, ja menin laittamaan uudelleen makuulle. Nyt oli oikein hyvin, sain palkattua hyvästä ja rauhallisesti pätkästä.

 

Noora siis tallasi Lilille jäljen. Itse jäljestys oli sujunut hyvin ja kaikki kepit nousseet. Simo oli vaan taas ihan kypsänä Lilin vuotamiseen: hirveä älämölö oli ollut päällä, kun L tajusi pääsevänsä jäljelle. Simo oli odottanut ja odottanut ja odottanut, että neiti hiljenisi… Sai odottaa aika pitkään ja oli aika kypsä treenin jälkeen. Toi on kyllä vaikea juttu, joka tietysti juontaa juurensa siihen, ettei sille mökäämiselle ole osannut heti alusta pistää stoppia. Kuten nyt Rampen kanssa on tiukasti tehty. Myönteistä kuitenkin tietysti se, että itse asia eli jäljestys sujuu.