Hakua Kattila II:ssa Rampen kanssa. Rataa tallatessa pieni tuulenvire, joka kuihtui pois treenien alkajaisiksi eli täysin tyyni ja painostava ilma koko treenin, parisenkymmentä astetta varmaan. Ukkosta ei kuitenkaan nähty.

Rampe oli tänään aika pihalla jostain kumman syystä. Autosta otettaessa läähätti aika lailla. Mervi haukutti heti autosta otettua (olis kandennu lenkittää ensin…) ja oli hakemista aluksi. R katseli mua jotenkin ihmeissään, että mitäs tämä juttu olikaan.

Ja ihmettely jatkui radalla. Ensimmäiselle pistolle sain lähettää varmaan 3–4 kertaa, kunnes upposi. Mervi oli etukulmasta reilu 10 m eli pieni laatikko. Toiselle pistolle samoin taisin lähettää pari kertaa, siellä suora palkka. Kolmannelle lähti paremmin ekalla oikein mutta vähän epävarmasti tännekin. Laatikko täälläkin, joutui etsiskelemään aikansa. Neljännellä sitten ohjaaja ja keskilinjan porukka oli vähän epävarma, että missä piilossa ukko olikaan, minkä vuoksi tuli ylimääräistä odottelua ja ihmettelyä. Tännekin pari lähetystä. Ja vikalla keskilinjan sähellys jatkui, lähetin ensin koiran väärälle piilolle eli liian edestä ja sitten palattiin takaisin jne… Aargh. Pari kertaa jouduin lähettämään vikallekin piilolle, josta sitten vihdoin Kirsi löytyi.

Hmm, olipas kummallista. Koira ei tosiaan ollut oma itsensä heti autosta otettaessakaan ja olisi ehkä meikäläisen pitänyt tehdä totaalinen suunnitelman muutos mutta ei malttanut. Joku kuitenkin vaikutti nyt tekemiseen siten, että söi koiran motivaatiota. Pohditaan asiaa.

Ukkona olivat Lena (4.), Mervi (1. ja 3.) ja Kirsi (2. ja 5.). Lyhennettiin ilmaisuja tänään lennosta tuon outouden takia, osin OK ilmaisut, Lenalla taisi vähän pätkiä.