Loppuviikolla taas vain jotain pientä, oli mukamas kiireitä. Torstaina kävin molempien kanssa kallioilla peruslenkkiä ja siinä lomassa heittelin frisbeetä hankeen, noudatin kapulaa ja Rampelle pudotettua. Tossua en ole sen jälkeen nähnytkään, täytyy toivoa, että se jostain löytyy, kun ehdin kunnolla penkoa eikä ole tippunut metsään…

 

Viikonloppuna oli kahdet juhlat, joten jäi taas treenailut varsin vähään. Eilen juhlittiin häitä ja koirat olivat Tuukalla hoidossa. Tänään hain sitten vähän väsähtäneenä koirat hallille, jossa Rampelle kiva perustreeni. Oikeastaan tehtiin vain perusasentoon tulemisia eri etäisyyksiltä ja kulmista, eripituisia kontaktipätkiä, parit jäävät (istu ja maa), ihan vähän seuraamista. Oikein hyvä fiilis, R keskittyi hyvin. Itse pyrin olemaan mah-dol-li-sim-man selkeä ja vähäeleinen. Kerrankin (pieni) krapula terästi treenaamista ;-)


Hallin jälkeen suunnattiin Lauttasaareen, jossa käytiin Marin&Gerin kanssa jäällä tallustelemassa. Kiva oli nähdä kaksikkoa pitkästä aikaa :) Passeli ilma ja kun löydettiin kunnon polku jäältä, niin ei tarvinnut liiaksi tarpoakaan. Paljon oli porukkaa jäällä, hiihtämässäkin, joten taitaa olla taas aika kaivaa sukset esiin. Täällä on nimittäin ollut jään päällä, lumen alla vettä eikä olla sen vuoksi jäällä hetkeen käyty. Ja koska koirien kanssa halutaan hiihtää, niin sukset on saaneet maata kylppärin nurkassa. Paikoin nytkin osuttiin varsin loskaisiin paikkoihin mutta kyllä siellä kulkemaan hyvin pystyi. Ja suksilla näköjään ainakin pystyi hyvin painelemaan.