Rampen kanssa eilen hakua Kausalassa. Treenien alussa tuuli kivasti, mutta meidän vuorolla ei enää niin paljon.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kolme ukkoa. Eka käytiin hajunhaulla ehkä 25 m:ssä. Olin ylpeä itsestäni, kun kärppäsin R:n pienistä eleistä, että oli selvästi hajulla. Palattiin keskilinjalle ja lähetys ja neiti teki hienon piston suoraan ukolle, joka siis vasemmalla etukulmassa.

 

Sitten toiselle puolelle, jossa valmis ukko (Reine) toisessa etukulmassa. Upposi vasta kolmannella kunnolla. Innolla lähti ekalla ja tokalla, mutta usko ei ihan riittänyt tarpeeksi syvälle. Kolmannella meni hyvin. Kolmannella ukolla vähän sama juttu, ei ekalla upottunut tarpeeksi. Sitten seuraavalla lähetyksellä läksi liikkeelle, eteni ehkä 10 m, pysähtyi, mallasi hajun suuntaan ja upposi. Hyvä, että ratkaisi itse noin, lisännee uskoa siihen, että siellä se ukko on. Lopuksi leikittiin kolmisteen Reinen kanssa, kivasti Ramo leikki, narupallo jees.

 

Lopuksi haukutukset, Kati ukkona. Eka palkka aloituksesta eli parista haukusta. Tokalla 10-15 hau:ta. Kati huomasi, että R haukkuu vähän niin kuin kolmen sarjoja, joten täytyypä huomioda tuo. Eli palkkailla kolmella jaottomista J

 

Treenin jälkeen Rampe pääsi uimaan! Viskaisin läheiseen lampeen kepin, jota R hetken inisi rannasta ja sitten leiskautti vauhdilla veteen. Ja sitten pomppi veteen kepin perässä kuin mikäkin. Tulee siis ilmeisesti äippäänsä (ja enoonsa J). Kiva oli saada neidille vilvoitus treenin jälkeen.

 

Ennen kotiin lähtöä Tiina vielä ampui meille pari paukkua. Kello oli kympin luokkaa ja metsässä hiiren hiljaista. Paukku kuului tosi selvästi täysin tyynessä metsässä. Rampe söi iltasapuskaansa eikä reagoinut, hieno juttu.

 

Tänään aamulenkillä Uusiksessa paukut molemmille samaan aikaan. Olin niiden kanssa ittekseni, joten laitoin ne makuuseen, sapuskapurkit taakse ja kävelin itse n. 30 askeleen päähän. Kaksi paukkua, kun ruokailivat. Ei reaktioita, hyvähyvä. Mettässä siis oltiin, melko avonainen paikka tarkoituksella.