Satoi melkein kaatamalla koko päivän mutta sovin itteni kanssa, että treenaamaan on mentävä. Joten oli sitten mentävä.

Ja onneksi mentiin, oli kivaa! Laitoin eka ruudun valmiiksi ja sitten tehtiin muuta. Eka peppua, perusasentoja, vähän imutusta ja muuta oikealle kääntymisen treeniä. Aluksi vähän perusasennot vinoja ja edessä mutta nopsasti paranivat. Lyhyitä seuruita ja oikealle kääntymisiä, yhtä lukuunottamatta suht hyviä. Pari pidempää seuruuta, joista frisbeepalkka, oikein passelit. Luoksetuloja pari kolme läheltä ja sitten yksi etäisyydellä eteen (hyvä!) ja lopuksi vika vauhdilla ilman eteentuloa, tästä frisbee-palkka, joka oli ihan überkiva! Friba on kuitenkin näköjään kivin, kun siitä taistellaan. Nyt pitäisi tosissaan ottaa ohjelmaan luoksetulon pysäytykset myös, eka seisomista ihan lyhyellä matkalla jne.

Liikkeestä jääviä. Istumista eka. Tarjosi alussa seisomista myös väliin. Kun tajusin antaa käskyn vähän voimakkaammin, alkoi sujua. Nopeita nuo ainakin mielestäni ovat. Mietin edelleen, että pitäisikö ottaa noihin jääviin ne vinkkijutut multa. Hmm... Sitten se ruutu. Matkaa ruutuun ehkä 15 m? Sipaisin Raraa poskesta, minkä se kyllä yhdistää jo ruutuun ihan suoraan ja lähetys. Täysillä suoraan ruutuun ja alustalle. Hyvä Rampe! Pallopalkka. Sitten tehtiin merkkiä muutaman metrin päästä ja pari kolme ruutuun lähetystä merkiltä (vasuriin). Ekalla kerralla sain antaa ehkä kolmisen ruutu-käskyä, kunnes R tajusi, mitä hain. Mutta on se vaan niin pirun nopea oppimaan että apua. Seuraavaksi taidettiin tehdä liikkeestä seisomista, aika hyvin sujuivat nämäkin. Yksi eteenmenokin tehtiin jossakin välissä (ei kuitenkaan ruutua ennen tai jälkeen), sekin meni hienosti. Yhdessä vietiin frisbee kentän laitaan ja sinnehän se ampaisi täysillä ja onnellisena :-)

Varsinaisen treenin jälkeen tein Rampelle selväksi, että treeni loppu ja lähdetään jatkamaan matkaa. Siirryttiin sitten kuitenkin (ovela minä) koulun pyöräkatokseen, jossa otettiin vajaan 2 min paikkamakuu. Tosi jees! Rara oli oikein hienosti, pari vilkaisua ympärilleen, muutoin oli patsaana ja hyvä kontakti.

Oikein kiva ja onnistunut treeni. Paljon kaikenlaista, tuli vähän ahnehdittua, kun halusin nähdä, missä mennään pienen tauon jälkeen. Hyvin olivat hommat muistissa kuitenkin.

Aikamoista vahtimista Rampella tänään. Treenin jälkeen jatkettiin lenkkiä ja jossakin vaiheessa joku nainen tuli huhuilemaan, että ollaanko törmätty hänen karanneeseen pikkukoiraansa. Rampe nosti kunnon äläkän naiselle. Tohon pitää nyt puuttua, jos enemmänkin meinaa tuota harrastaa. Vahtia mun mielestä saa mutta se pitää lopettaa kun sanotaan. Ai niin ja R on kunnostautunut viime aikoina löytämisessä. Tänään se löysi vielä paperissa olevan lakupatukan, jonka se toi kiltisti mulle, ja matkakortin, joka täytyy muuten muistaa kiikuttaa YTV:lle joku päivä.

Simo & Lili kävivät myös vähän tottistamassa. Mm. liikkeestä istu ja seiso työn alla, ne ovat perusliikkeeistä semmoiset, jotka Lilillä menevät helpoiten sekaisin.

Illalla molempien kanssa vähän kotitreeniä. Lilin kanssa kaukoja s-m-s lähinnä. Lähellä menee jo tosi hyvin, mutta kun otan etäisyyttää, neitokainen tuppaa hitusen siirtymään eteenpäin. Simo ehdotti, että laitan maalarinteipin estämään Lilin liikkumisen - ja se toimi! Koissuille on opetettu, että maalarinteippiä ei saa ylittää (eikä kylä alittaakaan). Teipin kanssa pystyin hyvin ottamaan etäisyyttä eikä L liikkunut siirtymisissä. Jee, jatketaan tätä. Ramon kanssa samoin s-m-s. Eka oli vähän hakemista mutta alkoi sujua. Hissi pelaa hyvin. R:n kanssa myös 650 g kapulan pitoa ja luovutusta, suurin osa jo pätäköitä pitoja. Iltasapuskalla makuut molemmille.