Eilen tottista Talissa hakuporukan kera. Ramon kanssa tehtiin maahanmenoja, nopeita sellaisia. Muutama oikein nopea, ei hinkattu kauaa. Sitten vierasta kapulaa, jonka tuonti oli tänään aika kehno. Saimin kapula hidasti vauhtia selvästi. Turhaan otan kokonaisia noutoja vierailla, pelkkiä ripeitä maasta nostoja ja palautuksia nyt.

Sitten hyppynouto ja estenouto. Metrisellä mentiin vaikka hirvitti. Ekaksi hyppyytin kapulan kanssa takaisin päin. Sitten pari kolme kokonaista, josta pari ekaa oli vähän varovaisia ja takaisin päin kosketti estettä (ei ponnannut esteestä kuitenkaan). Vika oli nätti ja lopetettiin siihen. A-nouto meni kerralla hyvin ja jätettiin siihen. Pauliina oli vienyt eteenmenopurkin valmiiksi. Ajattelin, että Rampe huomaisi P:n paluun, mutta ei ilmeisesti. Kerroin mitä tulee (etevä…) ja pikkuseuruu namiavulla. Hyvin läksi ja suoraan, ehkä reilun parinkymmenen metrin päässä iski vähän epäusko ja hidasti vauhtia. Jatkoi kuitenkin suoraan ja löysi palkan. Hyvä näin! Ei ollut nähnyt palkan vientiä ja pelitti silti. Koitetaan saada toistoja nyt näistä lähiaikoina.

 

Lopuksi otin vielä paikkamakuun Eikan treenatessa. Myös Saimi liittyi makaavien joukkoon puolivälissä. Olin piilossa, hyvin makasi. Kerran vaihtoi etupään asentoa, en puuttunut. Muutoin tarkkaili tiukasti piiloa, jonka takana olin. Sitten Ärrä autoon ja vielä hetken päästä uudelleen, paukuteltiin. Laitoin R:n vain syömään nameja, koska ei olla hetkeen ammuttu. Pitäisi toistoja saada nyt tuostakin. Ehkäpä tässä taas saa tehtyä useammin, jos lumet pysyy maassa ja on valoisampaa.

Hieman turhauttanut tämä tottis viime viikkoina tai siis tottistamattomuus. Töissä ollut kiire ja muutoinkin eikä ole ehtinyt treenata kuin säälittävät kerran tai pari viikossa. Eikä noilla määrillä tietenkään pääse eteenpäin missään. Pitäis koittaa raivata kalenterista tilaa edes pikkutreeniin lähes päivittäin. Oman pihan puute vaikeuttaa :-(

 

Tänään aamulla juoksemassa ja illalla vielä parin tunnin kävelylenkki. Pysähdyttiin pikaisesti myös pallokentällä ja leikitin vähän molempia. Ihana kun oli sen verran lunta, että näki pelata vaikka ei ollut valoja kentällä. Lili on kyllä hauska peli, sekosi ihan täysin, kun ei joutunutkaan vain katselemaan Ramon tekemistä vaan pääsi ekana leikkimään. Rampe joutui sitten kattelemaan tolpalla Lilin leikkimistä ja kertoi asiasta mielipiteensä. Kivaa oli kaikilla.