Lilistä lähtee karvaa. Voi jestas että sitä lähtee. Olen furminoinut sitä pariin otteeseen käsien väsymiseen asti ja aina vaan sitä lähtee. Ja vielä kun on olleet karseet kurakelit jo monta viikkoa, niin kämppä on lähes koko ajan karseessa kunnossa. Parin päivän välein pitää imuroida ja silti siinä välissä ehtii kämppä täyttyä karvatolloista ja hiekasta. Mutta on se Furminator hyvä peli Lilin turkkiin. Ramolle se on ehkä liian jämerä, mutta sen karvanlähtö onkin murto-osa Lilistä.

 

Eilen tehtiin Rampen kanssa vähän kotitreeniä. Töissä taas venähti eikä tehnyt mieli lähteä ulos pimeään, märkään ankeuteen. Kkapuloiden nostoja: meidän kaikki mahdolliset kapulat lattialle ja naksu siitä, kun nosti ja toi mulle. Kiva oli. Hyvin selkeä kuva tuli myös kapuloiden paremmuusjärjestyksestä ;-) Liikkeestä seisomista myös, vähän maahanmenoja samoin. Seisomisessa otin nyt takapalkalla, toimi paremmin kuin jos palkka tulee multa. Pysähtymiset on napakoita mutta välillä R ei malttaisi millään odotaa hievahtamatta kun kierrän sen ja tulen viereen palkkaamaan. Etutassu saattaa käännähtää mua kohden. Kaukoja myös, m-s-m. Hyvä hissi, mutta tuppaa vinoutumaan namikäden suuntaan saman tien, jos namppaa tulee samasta kädestä useampi peräjälkeen. Olin ensin polvillani koiran edessä, sitten jo seisomassa. Käsimerkkiä ei tuossa vielä ole mukana, täytyy alkaa sitä tehdä myös.

 

Tänään juoksemassa aamulla. Tuskaisin lenkki pitkään aikaan. Olin herätessä kamalan väsynyt eikä olo juuri helpottunut juoksemalla. Höh. Yleensä sentään puolivälissä lenkkiä alkaa kulkea paremmin, kun pääsee hereille.

 

Töiden jälkeen kävin Ramon kanssa ottamassa pienen session koulun pihalla. Mietin etukäteen tarkkaan, mitä tekisin, mutta enpä sitten pysyn suunnitelmassa oikestaan alkuunkaan. Mutta hyvä niin, koska pidettiin vaan kivaa eikä hinkattu yhtään. Seuraamista ja käännöksiä alkuun lelupalkalla. Aluksi meinasi edistää mutta skarppasi aika pian. Täyskäännökset ja vasuriin hyviä, oikealle aluksi teki löysästi, mutta paransi kun huomautin. Sitten pari patukan noutoa ja kapulan tuontia lelupalkalla. Ja sitten ei muuta tehtykään, leikkiä loppuun ja hyvä fiilis :-)

 

Illalla samoja kotitreenejä kuin eilen, kapulat nousivat eilistä nopeammin, myös ne ällöttävämmät. Kaukoissa m-s-m otin käsimerkkiä mukaan ja takapalkan. Toimi! Jos namppa on kädessä, R käy liian kiekoilla eikä odota käskyjä vaan ennakoi.