Jälkiviikko koirille. Kesäkelit jatkuvat, niin myös jälkikausi. Simo kävi kaverinsa kanssa tällä viikolla kolme (!) kertaa jäljellä ja kerran tottistakin väänsivät. Pitäis vissiin meikäläisen luovuttaa blogitarinoinninkin päävastuu Simolle... :)

Lähinnä ovat tehneet jälkeä Luukin pellolla, metsäjälki mielessä kuitenkin. Alussa oli Lilillä etenkin liiaksi vauhtia ja Rampella vähän epävarmuutta ilmassa. Kolmas jälki muutaman päivän sisään oli kuitenkin jo parempi ja S oli tyytyväinen. Pohdiskeli vaan, että mitähän sitä treenaisi: lapsi kun on mukana, ei kovin pitkiä jälkiä voi tehdä eikä haastavaan maastoon. Lili tarvitsisi janatreeniä, joten sitä sitten toivottavasti ainakin. Meinasin, että treenirepertuaariin ainakin ammuskelu, Joonalle kun on Peltoritkin hommattu ko. tarkoitusta varten.

Tottistouhut olivat Lilin kanssa sujuneet hyvin, Rampen kanssa hakemista, kun ei ole R niin tottunut Simon kanssa vääntämään.

Neitokaisilla juoksut selvästi lähestymässä. Liehittelyä on puolin ja toisin ilmassa. Etenkin Lili on kovin kiinnostunut muista koirista. Lauantaina käytiin Malminkartanossa juoksemassa ja oli vähän vammasta välillä, kun joka koiran perävana piti (yrittää) syöksyä nuuskimaan.