Simon kanssa vietettiin joulu ja vuodenvaihde reissussa eli häämatkalla (vähän myöhässä). Ihana reissu! 20.12. siis startattiin Dominikaaniseen ja vietettiin siellä lopulta 10 pv perillä (perille päästiin 2 pv suunniteltua myöhemmin ja matkatavarat tekivät matkaa n. viikon, mutta siitä ei tässä sen enempää...). Biitsiä, poolia, rommikolaa ja lepoa, aah! Arska paistoi ja fiilis oli kohdallaan. Dommareista sitten lenneltiin NY:iin, jossa vietettiin 5 pv aktiivilomaa. Käytiin perusnähtävyyksillä, shoppailtiin runsaasti (dollarin kurssi euroa heikompi + joulunjälkeisalet = tarvittiin uusi matkalaukku kotiin päin... :-)), vietettiin yksi koko päivä luonnonhistoriallisessa museossa (hieno!), käytiin katsomassa Oopperan kummitus Broadwaylla jne. NY oli aivan loistopaikka ja sinne on varmasti suunnattava joskus uudestaan. Loistoloma <3

Koirat olivat ensin parisen viikkoa Simon vanhemmilla hoidossa. Käytännössä Simon äippä hoiti lenkittämisen, koska siippansa oli jalkaleikkauksen jäljiltä toipilaana. Toinen "mummu" eli meikäläisen mude kävi pari kertaa loman aikana juoksuttamassa koiria. Sitten vikaksi viikoksi Lili meni Tuukalle ja Ramona Katjalle. Supermegaisot kiitokset kaikille hoitajille!!Hyvin oli kaikkien hoitajien mukaan mennyt, koirat olivat olleet hienosti. Hyvässä kunnossa olivat molemmat lomailun jälkeen, eivät selvästi olleet saaneet ylettömästi herkkuja. Katjalta tulikin viestiä loman aikana, että onko Rampen ruoka oikeasti "vain 2 dl noita muruja"... :-) Myös käytöstavat on varsin hyvin tallella. Tai siis lähtötasosta ei ole huonotumista tapahtunut ;-) Päätettiin ottaa arkitottiskurinpalautuksen tähän vuoden alkuun, esim. ovikelloprojekti meinataan ottaa nyt ihan tosissaan työn alle ja panostaa peruslenkeillä korvien löytymiseen vähän paremmin. Myös tottistelut pistetään taas pian käyntiin, nyt onkin taas motskua reippaasti kerätty tauon aikana. Käytännössä tulee 1,5 kk tauko kaikesta treenaamisesta. Joka tod.näk. on tehnyt kaikille osapuolille pelkästään hyvää.

Lomalta kun palattiin kotimaan kamaralle, tuli Katilta viestiä, että Rampe oli saanut kolme puolisisarusta. Kaksi tyttöä ja yksi poika, kaikki eri värisiä (ks. Katin blogi ja Kennel Ardienten sivut). Kunhan kolmikko kasvaa, päästään toivottavasti ihastelemaan nasseja :-) Tässä Rampesta yksi pennekuva, toi on niin mun suosikki: