Tänään pikaisesti päästelemään pahimmat opintohöyryt päästä Rampen kanssa eli mentiin vähän ottamaan tottista lähikentsulle ennen pimeää. Tai no vähän ja vähän, jälkikäteen taas harmittelin, kun en osannut pitää treeniä tiiviinä. Mä en oikeesti saisi mennä ittekseni koiran kanssa treenaamaan, kun tuppaan aina hinkkaamaan liiaksi, höh.

Vietiin taas eteenmenopalkka ekana kentän laitaan. Hyvin R malttaa sen sinne jättää eikä hinkua palkalle treenin aikana. Pari paikkaistumista, kun kävin vähentämässä vaatetta (lämmin!), hyvin istui.

Seuruuta ja vähäsen ja pepputreeniä. Perusasennoissa meinaa peppu olla välillä vähän mun takana. Tuohon täytyy nyt kiinnittää huomiota. Oikeelle käännöksessä seuruussa vähäsen edistystä, oli tiiviimpi! Liikkeestä maa, olivat jostakin syystä vähän löysiä. Liikkeestä seisomiset sen sijaan napakoita.

Paikkamakuu, olin itse selkä koiraan päin ehkä 20 askelta koirasta, ehkä pari minsaa. R vilkuili vähän takaanaan ollutta moponuorisoa, mutta muuten oli hyvin. Ja sitten se eteenmeno, reippaasti läksi ja suoraan. Mettässä kotiinpäin yksi luoksetulo, R mun eteen, TÖRMÄSI lujaa. Tuotapa täytyy nyt katsoa vähän myös.

Simo & Lili kävivät lenkillä Harrin, mäykky-Leevin ja labbis-Epun kanssa. Simon sanoin Lili höykytti Leeviä ja Eppu yritti tehdä lapsia Lilin kanssa. Mielenkiintoisen näköistä menoa varmaan. Eppu on Lilistä niin ihana, ettei se sano Epulle mitään noista lähentelyistä.

Kotona tavaroiden tuomista taas molempien kanssa. Se on jotenkin niin hauskaa kaikkien mielestä :-) Laitoin Rampelle lattiatavaroiden joukkoon myös kapulan, jonka R palautti innolla. Noutaminen on Ramosta kivaa mutta kapulaote ei oo paras vieläkään. Ehkä tälleen vaivihkaa saa kapulastakin kivemman ja otteesta reippaamman. R selvästi joskus paineistuu, jos kapulaotetta aletaan treenata liian "painokkaasti". Sellaiset "puolihuolimattomat" lyhkäiset treenit on tuossa parhaita. No, tästä huolimatta sain sitten mahtavan päähänpiston ja koklattiin kakskiloistakin. Ei se mennyt yhtään hullummin. Rara on vaan niin pieni ja kapula niin iso. Jumpata pitää paljon tuota kapulan pitoa, nostoa ja otetta mutta kyllä se siitä. Kun nyt aloitetaan jumpat niin eiköhän se kakskiloinen nouse siinä vaiheessa kun voittajassa ollaan ;-) Joopa joopa joo...

***
Meillä on edelleen vähän tietsikkatilanne vaiheessa, joten en oo saanut kuvia blogiin saatika mihinkään muuallekaan pitkään aikaan. Miljoona kuvaa otettu loppukesän ja syksyn aikana, voi kun niitä saisi tännekin pari jossakin vaiheessa.