Ekat rauniotreenit ever. Lili oli hullun intona, kun pääsi radalle. Ei tiennyt varmasti, mitä oltiin siellä tekemässä, mutta alkoi haukkua hulluna. Haukkui aikansa eikä tuntunut millään rauhoittuvan. Odotin, kunnes lopulta hiljeni ja sitten L pääsi etsimään. Lilillä oli kolme maalimiestä, tiesin piilot (keskikasassa rummussa, oikealla takakulmassa rummussa ja kuusen alla hetekan päällä).

Ekaa saatiin ettiä aika lailla. L kirmaili intona ja etsi selvästi jotakin, mutta en usko, että tiesi, että mitä oli etsimässä. Sain kierrellä kasan ympäri muutaman kerran, kun L löysi maalimiehen. Palkaksi sai koiranmakkaraa. Toinen löytyikin sitten jo nopsemmin. Kolmannesta L sai selvästi hajun melko nopeesti, mutta ei osannut heti löytää hajun lähteelle. Melko hyvin löytyi viimeinenkin mm kuitenkin.

L etsi hienosti ja totteli hyvin. Tuli vauhdilla kun kutsuin. Mietin, että olisikohan sitä harvakseltaan syytä palkata luoksetulosta, jotta se ei opi, ettei mun luo kannata tulla, koska multa ei ikinä saa raunioilla palkkaa. Täytyy kysyä ens kerralla kouluttajalta.

Aamulla oltiin käyty juoksemassa Lilin kanssa, mutta eipä noi meikäläisen juoksulenkit sitä paljon hidasta :-)

Leena