Tänään käytiin treenaamassa julkisilla kulkuvälineillä menoa. Ekaksi bussilla pikkumatka Lepuskin juna-asemalle ja siitä sitten junalla Koivuhoviin. Bussissa meni hyvin, matka oli lyhyt ja silti se melkein kävi nukkumaan loppumatkasta. Junassa kans meni hyvin. R piippasi aluksi vähän ja sitten mä (kun se tietty oli ollut jonkin aikaa hiljaa) otin sen syliin. Siinä se lepäsi rauhassa koko matkan. Asemalla meni hyvin, vaikka oli paljon ihmisiä ja pikajunakin suhahti ohi aikamoisella vauhdilla. Ramona keskittyi lähinnä haistelemiseen ja yritti ilmeisesti löytää jotakin syötävää :-)

Lissu tuli meitä asemalle vastaan ja tehtiin pikkulenkki lähimetsässä. Ramona hepuloi ja riekkui metsässä, hupaisaa katsottavaa. Se menee kyllä toistaiseksi tosi hienosti remmissä, ei kisko ja kulkee aika kivasti eteenpäin.

Ramona pyörii vielä tosi paljon jaloissa, mikä on sinänsä kiva - eipä lähde ainakaan vielä yksikään hetkuilemaan. Säännöllisesti vilkuilee mua ja pitää tarkasti huolen, että pysyn lähellä. Toivottavasti säilyy tämmöinen kontaktinhaluisuus sopivassa määrin jatkossakin.

Simo ja Lili on tänään ollu tottistreeneissä, katotaan, miten on menny :-)

Leena