Eli juoksua ja tottista. Normilenkki aamulla. Muuten sujui, mutta Rampe pääsi ajamaan rusakkoa, äh. Täytyy olla nyt tarkempi, ettei noita pääsis tapahtumaan. Vahvistuu vaan käytös entisestään. Noi on ainoita tilanteita, joissa se ei kuuntele. Ei se pitkään ole ikinä karussa mutta nekin parikymmentä sekuntia tuntuvat ikuisuudelta, kun on autoteitä lähistöllä.

 

Illalla Sirkuskentällä tottista. Lilin kanssa ennen muiden saapumista. Se on vaan niin onnellinen, kun pääsee taas tekemään :-) Vein eteenmenopalkan koiran nähden. Sitten tehtiin muutamia perusasentoja ja lyhyitä seuraamisia, L teki suht hyvin (seuruussa ajoittain edisti) ja oli hiljaa! Liikkeestä maahan ja seiso, molemmat suht hyviä. Maahan ei mennyt ihan yhtä nopsasti kuin viimeksi ja seisomisessa otti ekalla ainakin tepsutuksen mun perään. Avon kaukot taidettiin myös tehdä ja sujuivat yllättävän hyvin. Äänitehosteella varmaan kuitenkin… Luoksetulokin tehtiin.

 

Sitten 2 kg kapulan tuonti, joka taisi olla hieno. Tosin kuumui kovin, kun hain kapulan ja haukahti pari kertaa. Lopuksi se eteenmeno, joka oli aika hyvä. Vikat 10 m vauhti vähän hiipui ja epäusko meinasi iskeä, mutta jatkoi kuitenkin suoraan ja törmäsi palkkapurkkiin.

 

Ramona kehiin ihan vikana. Rekkunen oli loistovireessä koko treenin, oikein mukava fiilis. Ekana paikkamakuuseen, johon arvelin kiekkoja olevan liikaa. Tokokokeessa homma menee kuitenkin usein (vai aina?) näin, joten pakko koklata. Mona seurana makuussa. Menin piiloon, aika oli ehkä 2 min paikkeilla. R oli ollut siivosti, kerran korjasi kuulemma asentoa vähän. Muuten se oli Piian mielestä aika etupainotteisesti eli ehkä vähän vietereillä. Täytyypä tehdä seuraava siten, että olen näkösällä ainakin osan ajasta ja katsoa, vaikuttaako se.

 

Monan kapulalla yksi vauhdikas palautus. Ja olikin niin ripeä, että jätin siihen (hyvä mä, ei hinkkausta!!). Sitten tehtiin liikkeestä seisomista, jossa useampi virheasentoja (istui) kuin eilen. Hain lähinnä oikeaa asentoa ja nopeutta, pari tehtiin myös siten, että kiersin koiraa ja palkka kun tulin perusasentoon ja koira oli liikkumatta. Sitten lyhyitä seuruita ja käännöksiä, jotka kaikki oli tänään oikein korrektit. Täyskäännökset suorastaan loistot mielestäni. Myös oikealle pakka pysyi hyvin kasassa, tosin helpotin kulkemalla itse normaalia vähän hitaammin. Vasuri nätti, kuten "aina".

 

Sitten koiran ”hypytystä” puomin yli edestakaisin mun ja Piian väliä. Ihan OK meni, mutta mun silmään R:n tekniikka on jotenkin hassu. Hyppää siten, että peppu näyttää välillä siltä, että heittäisi yli. Pitäis saada joku fiksumpi tuota kattomaan. Muutamia oli kuitenkin sellaisia, mitä haenkin, eli tarpeeksi kaukaa ponnistus ja pitempi kaari. Pituutta ennemmin kuin korkeutta. Jatketaan harjoituksia tällä(kin) saralla.

 

Lopuksi tehtiin eteenmeno. Olin vienyt palkkapurkin koiran tietämättä, mutta kun ennen treeniä kierrettiin kenttä lämmittelymielessä, sehän bongasi purkin jo pitkältä. Valmistava seuruu oli yllättävän hyvä ja eteenmeno suora ja nopea. Ei maahanmenoa vieläkään. Autolle mennessä vielä muutama luoksetulon stoppi.

 

Oikein hyvä fiilis jäi treeneistä, molemmilla piskiläisillä ja ohjaajalla oli kivaa :-)