Töiden jälkeen tänään itseä niskasta kiinni ja juoksemaan. Raskaalta taas tuntui, viime kerrasta liikaa aikaa. Koirat juoksivat nätisti, omituisen kiltisti jopa.

Lenkin jälkeen koulun pihalle tottistamaan Nooran & Iineksen kanssa. Lilin kanssa tehtiin taas temppuja ja palloleikkiä ja sitten ison ja pienen kapulan luovutuksia ja tuonteja. Ihan hyvin meni, pitää vain ottaa työn alle nyt 2 kg kapulan nostojumppa. Pieni koira näyttää välillä aika reppanalta Luovutuksissa L tulee hyvin ja tiiviisti eteen mutta sitten ikään kuin joutuu kapulan painon takia vähän peruuttamaan, kun se ei jaksa pitää kapula kauaa ylöspäin. Tehtiin myös sitä, että Lilillä pieni kapula suussa, käsky Kiitos ja siitä suoraan leluun. Lili ei ole tottunut siihen, että kapulan saa tiputtaa vauhdista luoksetultaessa, tämä täytyy sille opettaa, josko sillä saisi vielä piirun palautukseen nopeutta lisää.

 

Ramon kanssa perusasentoja ja erimittaisia seuraamisia, hyvältä tuntui. Pähkittiin vähän myös liikkeestä maahanmenon kanssa. Eipä siinä muu varmasti auta kuin toistot. Noutoja tehtiin myös, ensin vain luovutuksia läheltä ja sitten muutama vauhtinouto. Yhden tein myös niin, että heitin kapulan ja sitten vapautin Ramon lelulle taaksepäin. Oli pieni koira hetken vähän äimänä. Ramo hetkeksi autoon ja sitten tehtiin vielä paikkamakuu, Iines makuussa myös ehkä 5 m päässä. Ramo oli aika hienosti, pari kertaa kuikuili, kun Noora kävi Iineksen luona tai kehui.

 

Lopuksi Noora vielä haukutti Ramon. Tehtiin nyt niin, että N meni piiloon lumikasan taakse. Oli heti jännempää Ramon mielestä selvästi. Ei haukkunut matkalla Nooran luo, mitä se usein tekee, kun haukuttaja on näkyvillä. Hyvin kuitenkin haukkui. Menin taas N&R:n luo haukun aikana. Yhdellä kertaa taisi vähän pätkäistä haukun, koska olin selin mun tulisuuntaan ja oli pakko tarkistaa, että olinko se tulija tosiaan minä.