Tänään hakua Velskolassa. Syksy tulee kovaa vauhtia ja illat lyhenee. Rampe oli juoksun vuoksi vikana vuorossa ja silloin oli jo tosi hämärää. Hyvin kuitenkin teki pikkukoira hommia. Muhun itseeni vaikutti pimeys enemmän kuin koiraan, olin jotenkin varma, että tulee jotain jännittämisiä tms. kun tosiaan oli valoa jo niin vähän. Mutta ei vaikuttanut hämärä tekemiseen oikeastaan ollenkaan, yhtä vauhdilla lähti kaikille pistoille.

 

Ei haukutuksia ennen radalle tuloa tällä kertaa. Oltiin sovittu, että ukot ei menee kaikkein varjoisimpaan kuusenaluspiiloon hämärän vuoksi vaan jää mielummin avoimemmalle. Tehtiin eka ukko peräänlähdön tapaisesti, R näki kun Tiina kipaisi metsään. Nosti tietysti kiekkoja hirveästi, eipä noita ole juuri varmaan järkeä harrastaa, alkoi tulla vaan ääntä lähetyksessä ihan kunnolla. No vähän vaihtelua ainakin, jos ei muuta. Jonkin aikaa kesti Tiinan löytäminen, ilmaisu oli muuten hyvä mutta pätkäisi n. parinkymmen kohdalla ja alkoi nuuskia maasta jotain, ruokaako?? Tiina huhuili vähän ja odotti uuden lyhyemmän sarjan.

 

Toka pisto oikeaan etukulmaan, jossa Maria. Oikea puoli oli varmasti ylisyvä, mutta hyvin teki hommia. Täällä suora palkka. Kolmas Tiinalle taas vasuriin, kesti taas löytö ja oli ilmeisesti käynyt tarkistamassa etukulman. Vika oikealle Marialle, hyvin upposi ja kesti hetken taas löytää. Maria oli nähnyt R:n etsimässä vähän edempänä, sinnikkäästi oli hommia tehnyt, kunnes löysi ja hyvät ilmaisut. Haukkuja ehkä reilu 15–reilu 30 piiloilla.

 

Hämärästä huolimatta hyvin pelitti tänään. Ilmaisut oli paremmat kuin viimeksi, pistot kaiketi varsin hyvät, tosin hämärän ja maaston vuoksi en oikein nähnyt, miten teki.

 

Mietin, josko ens kerralla tekisi vaan pidemmän ilmaisutreenin kaikkine mahdollisine variaatioineen. Arki-iltatreeniä pitäisi tässä vielä kolme viikkoa tehdä, joten pitkiä ratoja ei oikein ehdi ottaa.