Ramon kanssa tottistelemassa pallokentällä töiden jälkeen. Oli niin kivaa! Ramona on ihana tottis- ja muutenkin treenikaveri. Sillä pysyy pakka niin hyvin kasassa mutta intoa riittää silti tosi hyvin. Keskittyy jo hienosti. Mun pitää tosin pitää itseni mielenkiintoisena ja homma vauhdikkaana, muuten neitokaisen nenä vie eli kiinnostavia hajuja täytyy lähteä tutkailemaan. Mutta hienosti se tosiaan jaksaa jo keskittyä ja mä oon oppinut, miten neitokaisen mielenkiinto pidetään yllä ;-)

Tehtiin aluksi perusasentoja ja muutaman askeleen seuraamisia, menivät kivasti. Istumisia, myös vähän niin kuin liikkeestä, nämä olivat tosi nopeita. Eteentuloja ihan läheltä, tulee tiiviisti ja pääosin suoraan eli ei juuri tarvii korjailla asentoa. Maahanmenoja myös, niitäkin myös vähän niin kuin liikkeestä, yllättävän kivasti meni. Tarkkana täytyy tosin olla, ettei R jätä kyynärpäitä ilmaan. Näitä meinasi pari tulla, kun R odotti narupallon lentävän.

Kosketusalustaa tehtiin sekä ilman ruutua että ruudussa. Ei ongelmia. Ruudussa olevalle alustalle lähetin jo useamman metrin etäisyydeltä. Nyt pitäisi kotona kasvattaa aikaa alustan koskemisen ja naksun välille eli saada neiti pysymään alustalla vähän pidempään. Nyt se käy koskemassa alustaa ja kirmaa saman tien mun luo hakemaan palkkaa. Oon usein kuskannut sen nopeasti takaisin alustalle ja palkannut vasta siinä.

Pari eteenmenoa safkapurkille, etäisyyttä tokalla kerralla jo lähes täysi futiskenttä pituussuunnassa. Kutakuinkin suoraan menee ja täysillä.

Luoksetulo, jossa jätin Raran istumaan/odottamaan ja kävelin itse ehkä 30 askeleen päähän. Hyvin malttoi odottaa. Tein kesken kävelyn pari käännähdystä ja annoin hetken odottaa ennen kuin kutsuin lopulta luokse. Vauhdista vapautus ja narupallo Raran juoksusuuntaan myötäisesti. Täysillä tuli.

Lopuksi leikittiin narupallolla, jota neiti toi tosi hienosti takaisin. Hänen pitää usein vaan hyvin tarkkaan katsoi se kohta, josta hän ottaa kiinni :-) Yleensä ihan pallon vierestä eli narun tyvestä sievästi.

Illalla vaihdoin multia kukille, Ramona seurasi kiinnostuneena toimitusta kylppärin ovella. Olisi mielellään tullut auttamaan.

Meidän läppäri jumahti täysin tänään = Simo oli aika huonolla tuulella = eivät tehneet Lilin kanssa mitään erikoista normilenkin lisäksi. Kaikki elektroniikka prakaa, digijärkkärin muistikortti on ilmeisesti kans sökönä. Onneksi molemmissa laitteissa takuut voimassa. Rasittavaa silti.