Tottista koko kööri Uusiksessa. Lili oli mahdoton koko lyhyen automatkan: piip piip vuh piip. Rampe pääsi ekana hommiin, Lili häkkiin opettelemaan hiljaa odottamista. Vähän ehdittiin ihanassa auringonpaisteessa kuviakin näpsiä mutta äkkiä se are jo laskee ja valo loppuu. Koitan saada parhaat otokset tänne piakkoin.

Raralle eka peppua ja askeleita. Oli paikka vähän hakusessa aluksi ja kun intoa oli tauon jälkeen, niin piti hakea sitä paikkaa hetkonen. Vähän meinasi peppu kääntyä ulospäin. Täytyy ottaa nyt kotikuuri tuota, niin saa paikan taas täysin kuntoon. Pitäisi alkaa sivuaskelia ja peruuttamista tehdä, eipä olla niitä juuri vielä ehditty.

Liikkeestä istumista ja maahanmenoa. R vähän sekoili näiden kanssa aluksi. Istumiset oli nopeita, maahanmenotkin aika. Niissä R tuppaa välillä menemään vähän puolittain etupäästä eli kun menee vauhdista maahan, etupää "jatkaa matkaa" puoli askelta ja etukäpit on epätasassa. Ja kyynäret menee välillä vähän hitaasti maahan. Näistä ei siis palkkailla vaan vaaditaan tiptop. Hinkkaamme hinkkaamme...

Kapulan pitoa ja luovutuksia. Ihan jees, tosin yritti lerputtaa otetta välillä. Hyväksyin vain hyvät ja kyllähän se tietää, mitä siltä haluan. Pitää vaan ite olla tarkka siinä, mitä hyväksyy ja mitä ei. Sitten muutaman metrin vauhdikas kapulan tuonti eli jätin R:n kapula suussa odottamaan ja kutsuin Nouda. Vauhdilla tuli, en vaatinut nättiä luovutusta.

Noin parin minsan paikkamakuu, olin ehkä tokoalo-etäisyydellä. Aika kivasti meni, kerran korjasi vähän peban asentoa mutta muuten rauhallista. Luoksetulon loppuasentoja muutama ja luoksetulo loppuun. Tein liikkeestä maahan, josta meinasi yrittää nousta. Uusi yritys ja nyt pysyi. Täytyypä tuossa olla tarkka. Simo huomautti, ettei tuon kanssa kannata tehdä liian usein kokonaista liikettä maahanmenosta aloittaen ja tuohan on ihan totta. Eikä me kyllä usein noin tehdäkään. Luoksetulo oli hieno: täysillä tuli loppuun asti ja suoraan eteen ilman törmäystä. Hyvä Rampe!

Leikkiminen oli tänään penskan kanssa tosi hauskaa! Taisteli hienosti sukasta; Ärrä tykkää kotona tuoda meille Simon sukkia (joita kas kas lojuu aina "silloin tällöin" lattialla) ja riepoa niitä mun kanssa ja nyt tajusin ottaa tuollaisen rikkinäisen tennissukan tottiskentälle mukaan. Neiti on tarkka suustaan, mutta tuollainen pehmoinen sukka on hänen mielestään näköjään passeli revittävä :-) Samoin uusi jutska oli frisbee, jota ei olla taidettu kertaakaan Raran kanssa kokeilla (!). Ja sehän tykkäsi kovasti, kun heiteltiin sitä kotimatkalla. Nyt pitää kuivaharjoitella nopea tapa kaivaa frisbee treeniliivin taskusta/sisältä palkkausta varten... Kotona R päivysti jonkun aikaa kylppärin oven takana kun joku toope unohti frisbeen sinne!

Otetaanpa nyt erityistreeniin kotona liikkeestä seiso, maahanmenot ja edestä perusasentoon siirtyminen. Ja perusasentoa + askeleen seuruuta hinkataan edelleen. Jaksaiskohan Simo opettaa tuolle peruuttamisen... Lilille peruuttaminen on opetettu kosketuskepin avulla ja se tuntui kyllä toimivan ainakin L:lle.

Simo teki sitten Lilin kanssa, joka oli tajunnut hiljentyä häkkiin Raran tehdessä. Ääntä oli huomattavasti vähemmän mukana kuin mun kanssa sunnuntaina. Aloittivat seuruulla ja jäävillä. Seuruu aika jees, vähänhän se edistää mutta ei paha. Jäävissä tarjosi istumisessa seisomista. Simo totesi, että hänen pitää itse kiinnittää äänenpainoonsa huomiota: Istu ja Pysy kuulostivat nyt aika samanlaisilta. Oikeessa on. Tolpan kiertämistä ja luoksetulon stoppia seisomaan, muutama tosi hieno! Ruutua, sujui hyvin. Muutama eteenmeno. Simo haluaisi hinkata eteenmenon maahanmenon nopeammaksi, mä oon ihan tyytyväinen nykytilanteeseen. Ei Lili salamana painu maihin mutta sekunnin, parin viiveellä, mikä ei musta ole liikaa. Tai siis joissakin muissa asioissa on enemmän treenin tarvetta, jos multa kysytään ;-)