Tuntuu, että tällä viikolla ei olla ehditty tekemään yhtään mitään koirien kanssa, blääh. Tai osin myös jaksamisesta ja viitsimisestä tietysti kiinni; tuo sääkään ei yhtään auta asiaa, niiiiin pimeetä ja harmaata ja tylsää.

Koirat kyllä on ihanan kärsivällisiä, vaikka ei mitään ihmeellistä tapahdu. Simon kanssa ollaan naurettu yhtä hauskaa pientä juttua: kun meidän koirat pistää kiertämään tolpan tai puun tms., niin Rampe juoksee myötäpäivään ja Lili vastapäivään ympäri - ja joskushan tietysti törmäävät sitten.. Heh. Hassua, miten ne ovat selvästi erikätisiä.

Sellainen merkittävä muutos meidän koirailun kannalta on tällä viikolla tapahtunut, että ostettiin uusi auto. Joka on FARKKU :-) Meillähän tuo vanha on pikkuinen rellu, ei siis mikään oikea koira-auto. Tilattiin kunnon häkkikin koirille uuteen autoon, molemmille omat loossit häkissä. Ja toinen iso asia on se, että kävin tekemässä vikan tentin maanantaina = ei tarvii enää lukea viikonloppuisin eikä iltaisin = ehtii koirailla toivottavasti vähän enemmän. Ja spontaanimmin siten, ettei aina tartte suunnitella jokaikistä lauantaita ja sunnuntaita sen mukaan, että miten ehtii koirailla edes vähän ja lukea h*vetisti. Tai no, katotaan menikö vika tentti läpi...

Tänään käytiin vähäsen sentään treenaamassa Rampen kanssa. Ramo pääsi vasta ryhmäsessioon, oikein nätisti oli. Tosin perusasennot, istumiset ja maahanmenot oli hitaita ja vajaita - oli neidin mielestä niin ÄLLÖÄ märkää nurtsia alla, ettei siihen pystynyt arseaan laskemaan. Itsekin oli aika laiskalla päällä, joten en sitten vaatinut liikoja, ei se olisi ollut kummastakaan hauskaa. Yhden paikkamakuun teetin kuitenkin, muut koirakot ympärillä häiritsemässä. Hienosti oli, hiljaa ja paikallaan. Sitten myös hetki hengailtiin vaan Saaran&Serin lähellä, kun Saara leikitti Seriä. Eli Rampen piti vaan rauhoittua ja kestää toisen äänekkäät ja iloiset leikit.

Nyt täytyy pohdiskella treenaamista, kunhan tää kiireviikko helpottaa. Tai oikeastaan ens vk on vielä vähän kökkö. Mutta siis molempien osalta tehdä suunnitelma, että mihin nyt paneudutaan. Äkkiseltään sanoisin, että Lilille kaukoja ja tunnaria ja Rampelle oikeastaan samoin + sitä ikuista paikkamakuuta. Ja muita kivoja juttuja tietysti sekaan myös, mutta noihin voisi nyt panostaa. Mulle on tullut jotenkin kauheat antipatiat kaukoja kohtaan, blööh. Täytyy nyt ostaa jostain uusi kaukoasenne... Myynnissä kellään?