Simo jälkitreeneissä Lilin kanssa. Lilille Luukin pellolle max. 200 m:n jälki. 5 keppiä, kolme suoraa kulmaa. Kepeistä neljä nousi, kulmista pari ekaa oli kuulemma vähän hankalia. Eka jälki talven jälkeen, joten ei huono. Intoa oli taas piisannut riittämiin, kun neiti tajusi pääsevänsä jäljelle...

Aamulla Lili osoitti oikeen aussiemaisia luonteenpiirteitä: Kehä I:llä aloitetaan ihan meidän vieressä räjäytellä tunnelia ja meillä kävi jotakin äijiä tarkistamassa, että talon rakenteet on kunnossa. Lili pisti hirveen äläkän pystyyn jo ovikellosta. Taitaa aika tarkasti haistaa, että onko sieltä vieras vai tuttu tulossa. Kun kaksi miestä tuli sisään, Lili ei hyväksynyt niitä meille ollenkaan. Tai siis kävi haistelemassa mutta jatkoi haukkua. Laitoin sen häkkiin ja sieltäkin yksittäisiä haukahduksia asunnossa kiertäneille äijille. Ramona hyrräsi toisen miehen ympärillä ja sai rapsutuksia. Päivällä sitten jo eka pauke kävikin. Sen verran kova, että hätkähdin sitä itsekin vähän. Lili ei näyttänyt reagoivan mitenkään, Ramo vähän taisi hätkähtää. Toivotaan, etteivät räjäytysäänet tuosta voimistu.

Ramo puolestaan on nyt tosissaan tajunnut linnut ym. metsänelävät. Koittaa kytätä niitä ihan kunnolla, mistä en tykkää ollenkaan. Ja tänään se oli kummallisen kiinnostunut ohi sujahtavista fillareista ja mopoistakin. Tuolle toppi heti alkuunsa.

Käytiin Ramon kanssa vähän tottistelemassa Lintumetsän koulun kentällä lenkin yhteydessä. Seuruupätkiä, parista askeleesta useampaan, ja perusasentoja. Liikkeestä seisomista, joka alkaa vähitellen mennä tajuntaan. Eteenistumisia, jotka täytyy nyt ottaa ohjelmaan enemmänkin. Lopuksi pari luoksetuloa ja narupalloleikit.