Nonni, alkuun ollaan sentään päästy. Kuntokuuri ensinäkin aloitettu perheen naisväellä :) Eli juoksulenkkejä tai hölkäksi niitä pitäis totuuden nimissä kutsua muutama ehditty vetäistä. Vaikka kunto on meikäläisellä aika alamaissa, tulee juoksemisesta niiiiin hyvä mieli! Ja koirat tietysti tykkäävät, kun saavat tykittää täysillä vapaana.

Tottista tehty pikkuriikkisen lenkkien lomassa. Havaintoja tehty seuraavanlaisia... Lili on tietysti pakahtua onnesta kun sen käskee istumaan kaksi kertaa peräkkäin tms. eli kun saa vähänkin tehdä jotain. Tarkkuus kärsii ja ääntä meinaa lähteä mutta pääasia, että on kivaa :) Työn alle voisi ottaa nyt ensin jäävät ja niissä varmuus lähinnä seisomiseen. Ja toinen liike sitten se paikkamakuu, josta neitokainen nousi syyskuun kokeessa. Lähdetään näistä liikkeellle, hiljaa hyvä tulee. Rampe samoin täpinöissään. Seuruussa edistämistä havaittavissa, samoin perusasennot vähän edessä. Johtunee syksyisestä mahasta. Hinkkaillaan näitä, luulisi korjaantuvan suht nopsasti. Jäävistä makuut sikanopeita, istumiset hyviä, seisomisessa tarjosi istumista eli se työn alle Rampellakin.

Rampen osalta tehty hakupohdintaa. Jonka lopputulema lienee se, että vaihdetaan ilmaisu rullalle. Palataan tohon aiheeseen myöhemmin. Nyt opetellaan rullantuontia kotijoukoin ja satunnaisesti toivottavasti muussakin seurassa, varsinaiset hakutreenit sitten meidän osalta käynnistyvät, kun lumitilanne helpottaa.

Koirien ja mukelon yhteiselo sujuu edelleen. Joona seurailee niiden touhuja jo ihan eri tavalla kuin vielä pari viikkoa sitten. Ja poikaparka on yltäpäältä mustissa karvoissa, Lililtä lähtee turkki nyt ihan toden teolla.