Tänään ja eilen kävin Lilin kanssa juoksemassa. Molemmilla kerroilla itsellä aika karseet juoksufiilikset, mutta Lili juoksi kivasti. Eilen piti mennä lenkin jälkeen kentälle heittelemään palloa, ja mentiinkin, mutta sitten L päätti olla tottelematta mua ja leikki loppui lyhyeen. L ryntäsi vahtimaan, kun kentän toisessa päässä kentän poikki meni mies kolmen koiransa kanssa. Voi kettu, että meni hermot. Niska-pers-otteella koira pois kentältä ja suoraan kotiin.

Tänään sitten paremmalla menestyksellä samat kuviot. Juostiin aivan ihanassa auringonpaisteessa ja keväisissä fiiliksissä muutenkin. Lenkin jälkeen palloa heittelemään ja nyt oli oikein mukavaa. Kentän toisesta päästä sattui taas menemään pari koiraa, tällä kertaa Liliä ei juuri lainkaan kiinnostanut. Otettiin luoksetulon pysäytystä, jossa totesin, että paras on tehdä niin, että pallo jää Lilin taakse odottamaan. Jos pallo on mulla, L tulee liian lujaa kohti. Pari eteenmenoa tehtiin myös pitkällä matkalla, molemmilla kerroilla L näki, että pallo jäi. Pallopalkka toimi aivan loistavasti, Lilillä oli niin hauskaa. Se on kyllä ihaninta tässä treenaamisessa, kun toisesta näkee, että on niin siistii :-)

Simo käynyt Ramon kanssa, tehneet vähän nouto-/tuomistreeniä ja tänään kävivät Harrin, Epun ja Leevin kanssa lenkillä.

Kotitreeniäkin oon taas käynnistellyt. Tänään Lilin kanssa maa-seiso ja seiso-maa –kaukoja. Maa-seiso menee hyvin, seiso-maa:ssa L liikkuu ihan vähän eteenpäin eli ei hallitse hissiä noin päin. Eli tätä hiotaan nyt kotona. Myös otettiin askelia, jotka meni tosi hienosti, vaikka ei olla pitkään aikaa tätä tehty. Ramon kanssa perusasentoa ja askelia sekä liikkeestä seisomista.

Mitattiin Ramon säkä tänään, mitaksi saatiin n. 50 cm. Mä en kyllä edelleenkään oo yhtään varma, otanko sitä säkää oikeasta kohdasta. Mutta kaipa se suurin piirtein noilla hujakoilla on.