Gabi + Scifi ja Ani + Aatu myös paikalla ja häiriöinä.

Laitoin Lilin heti alkuunsa paikkamakuuseen ja Scifi treenasi samalla. Etäisyys noin 25 askelta. Lili pysyi hyvin. Vähän vaihtoi kankkua levottomana jossakin vaiheessa, mutta ei näyttänyt kertaakaan siltä, että meinaisi nousta. Aika oli n. 4 min. Olisin pitänyt sitä vähän pidempäänkin makuussa, mutta sitten koirapuistolta päin lähestyi fillari, joka olisi suhaissut parin metrin päästä Lilin edestä, enkä viitsinyt ottaa riskiä. Hieno homma kuitenkin!

Laitoin Lilin puuhun kiinni odottamaan vuoroaan ja tyttö makoili ihan hiljaa ja rauhassa koko ajan!

Treenattiin sitten BH:n liikkeitä, ei koko kaaviota vaan lyhyempiä pätkiä. Kaikki meni tosi hyvin. L jaksoi seurata hienosti pidemmät pätkät ja kaikki käännökset menivät hyvin. Palkkasin oikeestaan vaan pallolla. Liikkeestä istuminen oli hyvä. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo hienot myös.

Ani oli henkilöryhmänä eikä L välittänyt siitä yhtään. Hieno homma! Varsinaisten liikkeiden jälkeen otin vielä vauhdikkaita luoksetuloja muutaman ja lisäksi eteenmenon siten, että L näki, että pallo jäi. Menivät hyvin nämäkin.

Lopuksi otettiin vielä sellainen, että jätettiin koira katulamppuun kiinni ja ohjaaja meni piiloon. Oikein hyvin meni, no problem.

Se, mikä jänskättää on tietysti tuo paikkamakuu. Perkkaalla on onneksi treenit menneet aika kivasti viime aikoina (kopkop). Ja vielä ehtii ottaa useita treenejä ennen koetta. Ja tietty seuraaminen on hirveen pitkä, mutta uskoisin, että L jaksaa.

****

Vappuaattona Lili oli melkein koko illan mukana Ritulla juhlissa. Käyttäytyi oikein hienosti ja näytti olevan kuin kotonaan. Kerjäsi ruokaa jatkuvalla syötöllä ;-)

Leena