Eilen peruslenkitykset Uusmäessä, muutoin vaan normimeininkiä, mutta ammuttiin omille koirille lenkin aluksi. Tänään lenkkeiltiin Halkolammella ja sitten hurautettiin Saarijärvelle esinetreeneihin. Tallattiin täyssyvä ja ehkä 10 m leveä ruutu, Gertsulainen oli mukana tallaamassa. Lilille kolme esinettä, Simo haetutti kaksi. Vauhti ei ollut ihan paras, mutta johtui varmaan lähinnä lumesta, jossa meidän pikkukoirat joutuivat pomppimaan eteenpäin päästäkseen. Muutoin L teki suht hyvin hommia, ihan eri näköistä kuin viime kerralla (josta oli ihan liian pitkä aika, muuten). Ramolle kaksi esinettä, haetutin molemmat. Hyvin teki hommia. Toisen esineen pudotti pari metriä ennen luovutusta mutta en vaatinut tuomaan, koska muuten meni hyvin.

 

Kuviakin räpsittiin, milloinkahan niitä ehtisi käydä läpi… Aargh. Ennen kotiinlähtöä Saara haukutti Ramon. Sarjat ehkä reilu 10-reilu 30, hyvin haukkui. Ekalla menin S&R:n luo vasta palkatessa, tokalla ja kolmannella puoli väliin haukun aikana. R ei ottanut musta häikkää, haukku oli varman oloista.

 

Illalla käytiin vielä Purinalla nopsasti tokoilemassa. Kumpikaan ei suunnitellut treenejä, joten meni vähän roiskaisten, ainakin omalta osaltani. Lilille lyhyitä seuruita ja hiljaa olemista, meni aika hyvin. Luoksetulon stoppeja seisomaan ja liikkeestä seisomista myös, lentävä nakki tai pallo palkkana. Lopuksi Simo hinkkaili vielä keppejä, vaikealta puolelta, haastavaa taisi olla. Ramolle ainakin (muisti pätkii…) luoksetulon stoppeja ja maahanmenoja, joita sitten jäin hinkkaamaan (toope). Liikkeen nopeus on vähän kärsinyt kyynärpään vahtaamisesta ja suoran asennon hakemisesta.