Eilen aamulla taas juoksemassa. Oon oppinut jo ottamaan Ramon lenkin alussa rusakkokeskittymässä kiinni. Sieltä ne samat perhana kolme ristiturpaa lähtivät taas tuhatta ja sataa kun huomasivat meidät. Onneksi oli pikkumetästäjä kiinni.

 

Illalla Simo&Lili kävivät jäljellä. Lilille suht lyhyt jälki, paljon kulmia ja piikkejä, ne menivät hyvin. Jana (n. 40 m?) meni muuten hyvin, mutta otti takajäljen. Yhdeksän keppiä, joista 7 löytyi hyvin, yhdellä Simo vähän avusti ja yhdestä L paineli suoraan yli.

 

Ärrän kanssa tehtiin pitkästä aikaa kotitreeniä ja neiti oli aivan täpinöissään. Tehtiin liikkeestä jääviä, perusasentoja, kapulan pitoa (650 g) ja kaukoja. Kaukoissa vähän liikaa virtaa mutta alkoi sujua loppua kohden.

 

Tänään molemmat meikäläisellä, Simo-parka vääntää pitkää päivää duunissa. Käytiin Uusiksessa lenkillä ja ammuin parit paukut koissujen etsiessä nameja. Sitten Luukkiin, jossa esineet ja tottis kera Nooran, Heinin ja Pian. Lili ihan ekana hommiin, sillä ruudun keskiosassa neljä esinettä. Nostatin kolme. Meni tosi hienosti. Hirmuisesti intoa ja esineet löytyivät nopeasti. Sitten Lili joutui katselemaan kun Mandi etsi esineitä ja pitihän siinä sitten vähän louskutella, kun L olisi halunnut etsiä lisää. Jäi ainakin intoa ensi kertaan…

 

Pikkupikkutottis perään, noutoa ja hyppynouto + eteenmeno. Oli kivaa mutta ääntä taas aivan liikaa. Muiden touhujen katseleminen ei tietystikään tässä auta.

 

Sitten Ramo, jota ennen ruudussa käynyt myös Jedi. Ramolle samat esineet ja paikat kuin Lilille. Nostatin kolme esinettä, parista ekasta pieni juustonköntsäke palkaksi, vikasta iltaruoka. Tosi nopeasti teki hommia ja löysi esineet ja palautti innolla. Molemmat kyllä tykkäävät hirveesti esineiden etsimisestä. Huomaa, että itse tekeminen on tasan tarkkaan se, joka palkitsee, ruoka tms. on sitten kiva plussa siihen heidän näkökulmastaan.

 

Ramolle tottiksessa vain paikkamakuu ja vähän seuraamista+ampuminen (meikäläiselle joku flunssa iskemässä ja voimat oli tässä vaiheessa ihan pois). Makuu oli aika lyhyt (Iines makasi lähellä samaan aikaan), sujui hyvin. Paukku olisi voinut mennä paremminkin. Reagoi ääneen ja katsoi taakseen. Ei pelästynyt, oli vain kiinnostunut. Sama juttu kun leikittiin. Täytyy siis näitä ottaa nyt enemmän. Tosi tosi pitkään aikaan ei ollakaan paukuteltu tekemisen yhteydessä kentällä, enemmän metsässä ja makuun aikana.

 

Ennen kotiinlähtöä Heini vielä haukutti Ramon. Heini oli makuulla, kyljellä jne., mikä selvästi oli omituista Ramon mielestä. Pariin otteeseen haukku pätki vähän, selvästi johtui siitä, että R oli epävarma, että pitääkö tota selällään/mahallaan makaavaa tyyppiä nyt todella haukkua. Toistoja vaan, eiköhän se siitä.