Treenattiin Lilin kanssa pk-tottiksen liikkeitä. Hyppy alkaa jo sujua mukavasti, paitsi L innostuu siitä vielä aika lailla ja haukahtaa hypätessä. Hypyn jälkeen seisomaan jääminenkin onnistuu jo tosi hyvin. Haukku tulee ainoastaan jos liike tehdään niin kuin pk/toko kokeessa, mutta jos pyydän L:n hypäämään luokseni esteen yli ei haukkua tule. Nyt on sitten alotettu hypyt aina näin päin ja lopuksi tehty pari oikeanlaista  hyppyä, jolloin haukku pysyy paremmin kurissa.

A-este meni aika heikosti ja sankari juoksi palkan luo kiertäen esteen. Pitää vielä juosta itse mukana, niin silloin esteen ylitys sujuu mallikkaasti. Paikkamakuu meni tosi hyvin. Täysi 2 min ja toinen koira vierellä + salin tosella puolella tehtiin agilitya, joten häiriötä oli ihan mukavasti. L piti tosi hyvää kontaktia koko paikkamakuun ajan.

Lopuksi otettiin vielä pikkasen "Agilitya", kun sattui olemaan esteet vielä paikoillaan. Putki oli Lilille hieman outo ja käänty aina puolessa välissä takaisin kun ensin uskaltautui sisään. No muutaman kerran jälkeen sujui jo ihan mallikkaasti kun tajus homman nimen. Hypyt oli myös tosi mukavia, mutta niissä tuli sama ongelma kuin pk-hypyissä. Hypyt kuumentaa Liliä ja se alkaa haukkumaan aina ylittäessään esteen. Lopuksi treenailtiin ihan vaan rauhottumista ja sitä, että osataan olla rauhassa kentän laidalla kun muut tekee hommia. Ihan mukavasti sekin jo sujuu, tosin jos joku haukkuu, niin silloin on myös L:n pakko alkaa haukkua. Lili pystyy kuitenkin jo huomattavasti paremmin rauhoittumaan kentän laidalla kuin kk sitten.

Simo