Käytiin Nooran kanssa ostoksilla Tuusulassa ja sijoitin nyt sitten vihdoin Furminatoriin. Testasin sitä Liliin illalla ja hyvin tuntui pelittävän. Eikä Lili ollut siitä juuri moksiskaan. Rampen turkkiin toi voi olla liian järeä mutta Lili onkin se, jolta enimmät karvat meidän lattioilla on peräisin. Täytyy viikonloppuna käsitellä koko koissulainen läpi.

Illalla oli tarkoitus käydä Rampen kanssa tottiskentällä. Sade ja tuuli saivat kuitenkin laiskan pysymään kotona. Äh. Pikkutreeniä kotona kuitenkin. Shoppasin uuden 650:n kapulan, joita meillä siis jo pari on (kröhöm). Onnistuin kuitenkin perustelemaan oston itelleni sillä, että Rampea pitää totuttaa erilaisiin... Eikä se hirveästi siitä aluksi tykännyt, kun kokeiltiin. Hyvä palkka, parempi mieli ja niinpä alkoi sujua.

Lisäksi Rampelle kuunteluharjoituksia: sekaisin istu, maa ja sivu-käskyjä. Istumisella tarjosi aluksi seisomista jääräpäisesti eli ei kuunnellut yhtään. Perusasento oli aluksi liian edessä (huom!). Iltasapuskalla molemmille paikkaistuminen ja uuden kapulan tuonti. Pelitti hyvin molemmat molemmilla.