Lenkillä käytiin Mäkkiksen kentällä heittelemässä palloa. Yhdistin tähän kaukomaahanmenon treenin (eteenmenoa ajatellen) eli pyysin sen maahan ja palkaksi pallo lensi. Välillä harhautusheittoja, jolloin se lähti juoksemaan mutta pysähtyi aika pian ja silloin annoin Maahan-käskyn. Meni hyvin. Meni joka kerta maahan ja melko nopsasti. Hyvä homma!

Pientä tottistelua koulun takana lenkin lopuksi. Luoksetulo meni hyvin. Tuli heti alusta oikeaan asentoon ilman namiapua. Otin kolme kertaa, kaikki onnistuivat, mutta vauhti olisi saanut olla kovempi. Sitä täytyy treenata erikseen, kuten aiemmin totesin. Joitakin perusasentoja, L tuli innokkaasti ja suht hyvin itsenäisesti ja ekalla kerralla oikeaan kohtaan. Pari seuraamista, meni hyvin, ei piipannut! Piippaus taitaa liittyä tilanteisiin, joissa on häiriötä - muita ihmisiä tai koiria. Täyskäännöksiä vasemmalle ja oikealle. Vasemmalle menee mielestäni hyvin, mutta hitusen tiiviimpi saisi käännös olla. Näitä voisi lähiaikoina ottaa myös häiriön alla. Oikealle käännös samoin menee hyvin, mutta tiiviyttä täytyy koittaa saada lisää. Tätä treenasin namin avulla, pitämällä namia oikeassa kädessä. Muutama jättävä liike eli liikkeestä maahanmeno ja seisomaan jääminen. Maahan meni kai hyvin, minkä nyt itse pystyin näkemään. Yllätykseksi myös seisomaan jääminen meni tosi hyvin! Ei tarvinnut namiapua, vaan selvästi tiesi, mitä siltä pyysin. Upeeta! Lopuksi otin vielä muutama vähän pidemmän seuraamisen leikkipalkalla sekä luoksetulon leikkipalkalla ja vapauttaen. Ihan OK meni.

Lelupalkasta: lelu ei saa olla liian kiva mutta tarpeeksi ihana kuitenkin. Iso tennispallo taitaa nyt olla sellainen, frisbee samoin. Niitä se hakee tosi innolla - ja myös tuo takaisin. Narupallot ja patukat on liian ihania eli niitä se ei malta tuoda takaisin, jolloin treenaaminen on vaikeaa. Tai niitäkin pitäisi varmaan treenata hyvällä namipalkalla ja liinassa, saattaisi alkaa sujumaan niidenkin kanssa.

Leena