Kosketusalustan Lili on ymmärtänyt hyvin ja ollaan nyt siirtymässä ruudun treenaamisen hallissa. Käytin edelleen kosketusalustan 'matto' sanaa ja matto oli ruudun keskellä. Nyt treeni sujui tosi hyvin ja pienen latauksen jälkeen. L juoksi täyttä vauhti ruutun matolle ja pysähtyi, jääden siihen odottamaan palkkaa. Onnistumisprosentti oli selvästi yli 90.

Noutokapula ja A este onnistuivat myös tosi hyvin. Hyppyesteen ylityksessä tapahtunut selvää kehitystä. Hyppäminen ei sinänsä ole ikinä ollut hankalaa, mutta L on aikaisemmin kuumennut aika lailla ja haukkunut hypätessään. Nyt haukku tuli vain muutamalla kerralla ja onnistumisprosentii myös lähellä 90.

Hyppynouto oli todellapositiivinen yllätys. Lili on tehnyt tätä vasta aika vähän, mutta kaikki suoritukset olivat erinomaisia. Kapula hyvin suuhun ja ote hyvä, hypyt hyviä ja ilman haukkua. Erinomaista!

Paikkamakuu tottistyyliin Rusinan ja Scifin kanssa. Naamat koirilla oli kohti agilityrataa, jossa koirat treenasivat. Häiriötä riitti siis ihan mukavasti. Kaikki pysyivät hienosti koko paikkamakuun.