Matkattiin torstai-iltana treenien jälkeen Stunan porukoitten mökille Loviisan saaristoon. Perillä oltiin vasta kympin maissa. Lili hepuloi jo satamassa, kun näki Tuukan, joka oli Stunan kanssa tullut hakemaan meitä mantereelta. Kamat veneeseen ja koira pelastusliiveihin (ihmisistä ei niin väliä…). Lili nautti taas täysin siemauksin veneilystä: nuuskutti tuuleen ja yritti mennä keulaan, johon en sitä kyllä uskaltanut päästää.

Lili on saaresta täysin onnessaan, kirmaili heti rantaan päästyään ympäriinsä. Iltaa istuttiin sitten aamuyöhön asti ja sitten painuttiin pehkuihin.

Seuraavana päivänä tuli lisää lössiä ja nautiskeltiin auringosta. Lili saatiin jopa houkuteltua veteen kepin avulla. Ekaksi se oli yhtä haukkumista eli L yritti haukkua kepin rantaan. Ei onnannut, joten pakko oli mennä uimaan ;-) Simppa treenasi Lilin kanssa uimarohkeutta oikein urakalla eli haki kunnon herkkuruokaa ja palkkasi sillä, kun L haki kepin. Tälleen homma sujui paljon paremmin. Yleisesti ottaen Lili käyttäyi hyvin, esim. mölkkyä saatiin pelata ihan rauhassa, vaikka varmasti neitokaista olis vähän houkuttanut hakea mölkky jos toinenkin.

Sunnuntaina Stunan serkut ja niitten vieraita kävi saaressa ja Lili oli siinä vaiheessa ottanut saaren niin omakseen, että se vahti vieraita hulluna. Haukkui eikä oikein rauhoittunut ollenkaan. Ärsyttävää. Simpan kanssa juteltiin, että haukkuminen/vahtiminen on lisääntynyt viime aikoina. Täytyy nyt kiinnittää siihen huomiota. Muutenkin havahduttiin siihen, että L on ollut kurittomampi lähiaikoina. Nyt siis alkoi kurikuuri: vähemmän huomiota ja aloitteita meiltä ja koiralle vähän hommaa, että saa meiltä huomiota. Ennen on tehonnut nopeesti ja hyvin, toivottavasti nytkin.

Tosi kiva juhannus!!

Leena