Alkuviikosta Lepuskin up:ssa tottistamassa. Ma seurana Saara&Seri. PALJON oli härdelliä, ja sitä haluttiinkin. Futispelaajia, puistojumppaajia, koiranulkoiluttajia, rullaluistelijoita, skeittaajia + pisteenä iin päälle urheilukentällä jotkut yu-skabat = starttipyssy paukkui säännöllisesti. Mentiin uimahallin viereiselle nurtsille tien viereen treenaamaan.

Tehtiin Ärrän kanssa seuraamista, ensin pidempi pätkä juoksuineen ja hitaine kävelyineen, sitten lyhyempiä pätkiä. Muutoin olin tyytyväinen pitkään pätkään, mutta pomputti juoksussa jonkin verran. Tämä siis treenin alle nyt enempi. Liikkeestä istu ja maa olivat varsin hyvät, maahanmeno jopa super. Takapalkka on kyllä selvästi tuonut nopeutta ja ennakoivat merkit varmuutta. Tää taitaa tulla todettua joka kerta nykyään. Edestä perusasentoon siirtymisiä, joita ei voi kyllä ottaa kovin usein, alkaa saman tien ennakoimaan luoksetuloon suoraan sivulle tulemista. Perusasennosta maahan eri pituisilla odotuksilla, oikein ripeitä.
 
Lopuksi paikkamakuu, olisko ollut ehkä vajaa viitisen minuuttia BH-tyyliin Serin treenatessa. Ennen kotia lähtemistä luoksetulo ja palloleikkiä. Hyvä R, hyvä vire ja hieno keskittyminen koko treenin ajan kaikesta härdellistä huolimatta!
 
Starttipyssyn ekoihin paukauksiin Ramon korva loksahti mutta aika pian ei jaksanut reagoida yhtään mitenkään. Olin tosi tyytyväinen, että saatiin tollainen treeni ja etenkin tietysti siihen, että penska reagoinut. Vaikka on sille itse sen verran tullut paukuteltua, että luulisikin sen tottuneen.
 
Tiistaina aamulla juoksemassa ja illalla sama tottispaikka ja samat kuviot. Jäätiin tosin skeittipaikan viereen nurmelle. Samoja juttuja kun ma + ruutua pitkästä aikaa. Näki kun tein ruudun mutta tehtiin muuta välissä. Ekalla juoksi hyvin ja vauhdilla ruutua kohti – ja vasemmasta sivusta sisään. Palkkasin kuitenkin, pallo ruudun taakse. Toinen samanlainen, nyt juoksi sisään kuten kuuluu, hyvähyvä. Vähän myöhemmin tehtiin vielä eri suunnista muutaman metrin päästä ruutuun menoja. Loppuun taas reilun 5 min paikkamakuu, olin 30 ask. päässä selin. Tosi hyvin makasi kaikesta häiriöstä huolimatta.
 
Tunnari on nyt unohtunut taas meikäläiseltä täysin! Perkele. Sekä ma että ti piti sitä tehdä ja kapulat oli mukana jne. mutta ei.
 
Tänään hakutreenit Anfallintiellä, ennen treenejä kävin melkein tunnin juoksemassa koirien kera. Ramo juoksuisena toiseksi viimeisenä radalla. Vieraileva Petra haukutti Ramon ennen radalle tuloa. Oikein hyvin sujui, vaikka oli vieras ukko.
 
Radalla neljä ukkoa (Lena, Tiina ja Pauliina). Eka oikealle tyhjä, oikein nätti sellainen, hyvä me. Sitten vasen etukulma, jossa Lena. Koitin lähettää vinosti ihan vähän taaksepäin, jotta ei lähtisi polkua, kuten moni muu koira oli tehnyt, mutta sinnehän se lähti polulle, minkä kyllä ilmeestä jo näki. Lenalla ehkä 15 haukkua. Sitten oikealle Tiinalle, ihan OK pisto, vähän teki viistosti eteenpäin ja palasi sivulinjaa taaksepäin ja löysi Tiinan. Liekö ollut makaava Tiina vähän jännä, vilkaisi keskilinjalle (piilo näkyi sinne hyvin), mietti ja aloitti ilmaisun, joka oli aika hyvä, vaikka pari lyhyttä pätkäisyä mun lähestymisestä. Olisko ollut reilu 30 haukkua.
 
Sitten vasuriin, teki vähän taakse päin eikä löytänyt ukkoa. Kutsuin takaisin ja uusi lähetys, nyt nätti suora pisto ja hyvä laatikko. Pauliina myös makuulla, R nuuskutti hetken ja aloitti sitten ilmaisun. Suht hyvä ilmaisu, kolmisenkymmentä taisi olla tässäkin. Vika sitten oikealle takakulmaan laatikkona, Tiina oli siirtynyt sinne ryteikköiseen piiloon. Hyvä suora pisto ja lähti etenemäänkin takakulmaa kohti mutta taisi mennä ylisyväksi, kun ei hetkeen kuulunut mitään. Huutelin vähäsen ja sieltä se palaili takaisin ryteikkö rytkyen. Ei kuitenkaan tullut mun huudosta vaan jatkoi hommia ja eteni piilon suuntaan mutta ajoi liian kaukaa ohi ja kutsuin ”kunnolla” luokse. Sitten uusi lähetys takalinjaa, suora hyvä pisto piilolle. Mutta arpoi hetken ja Tiina auttoi vähän (psst). Lyhyt ilmaisu loppuun.
 
Liekö juoksu, pieni väsymys juoksulenkin jäljiltä (?), nämä yhdessä vai mikä jännittänyt Tiinalla, vaiko se makuuasento. Täytyy nyt taas tehdä haukutuksia erikseen enemmän, myöskin sen takia, että oppisi olemaan ainakin lähes täysin välittämättä mun lähestymisestä. Vauhti oli kuitenkin koko ajan kohdallaan, lähti yhtä innolla jokaiselle pistolle. Tyhjä oli hyvä ja laatikot samoin, eteni hyvin.