Eilen oli Raran vuoro päästä hallille. Agitokolassa siis, muutama muukin epk:lainen paikalla, joten sopivasti häiriötä. Häiriö ei selvästi ole häiriöksi penskalle, kun jotakin tehdään. Paikkamakuussa sen sijaan täytyy tehdä nyt häiriön alla tosi lyhyttä pätkää ja olla itse lähellä, jos haluaa, että neiti on rauhallinen ja pitää hyvän kontaktin. Esim. estehyppyä tekevä, kapulaa noutava tai leikkivä toinen koira on välillä aika kova häiriö makuussa olevalle penskalle. R pysyy kyllä hyvin makuussa mutta kiekat selvästi nousevat, mikä näkyy pienenä piippauksena.

Tehtiin liikkeestä maahanmenoa, oikein hyviä! Nyt ei ollut R lähdössä mun perään ja teki liikkeet nopeasti. Istumiset samoin hyviä. Tokon hyppy+seiso, varsin hyvä, mutta R saattaa tampata jaloillaan seisomisessa, jos se seisoo ja annan seisomiskäskyn. Joten pitää olla itse nopea naksun kanssa. Seuruuta, oikein jees, pyörittiin Anskin ja Tahvon läheisyydessä, ei haitannut Ärrää.

Ruutua, jonka olin laittanut sillä aikaa, kun koira autossa. Tosi jees, tosin toisella lähetyksellä (taas!) lähtöhaukku.

80-senttisen esteen yli eka hyppyä ja sitten pari patukan noutamista. Oikein hyvät hypyt, tosi kepeän näköisesti R tulee esteestä yli.

Otettiin myös väliin rauhoittumishetki Anskin+Tahvo ja Piian kanssa. R ei olisi aluksi malttanut rauhoittua mutta hetken päästä sekin sujui.

Vähäksi aikaa koira autoon ja sitten uudelleen halliin, tehtiin paikkamakuita. Tässä vaiheessa oltiin yksin hallissa. Muuten jees, mutta pari piippausta kuulin.

Iltapäivällä käytiin märässä mettässä Uusiksessa lenkillä koko kööri. Muutoin vaan peruslenkkiä, mutta ammuttiin molemmille mettässä. Etsivät namppoja eivätkä reagoineet.

Tänään oli meikäläisellä vika tentti, josta kotiuduttuani kippasin koirat autoon ja ajettiin Halkolammelle lenkille. Ammuin taas molemmille kesken lenkin, etsivät namppoja. Käytiin lopuksi lammella ja Rarahan leiskautti ittensä risun perässä veteen sen kummemmin miettimättä. Muutaman kerran se siellä kävi ja olisi mennyt vielä monenmonta kertaa lisääkin mutta pistin stopin sille touhulle aika nopeasti kun aattelin, että se jäätyy siellä vedessä. Pallonviskontaa sitten loppumatka autolle, jotta pikkuneiti pysyisi lämpinä. Ja Rampen uintisession ajan toinen louskutti pää punaisena rannalla...