Tän viikon puuhia tiivistetysti…

 

Tiistaina kävin juoksemassa molempien kanssa, minkä jälkeen käytiin tottistamassa Ramon kanssa Perkkaalla. Ramo teki liikkeestä seisomista, liikkeestä maahanmenoa ja luoksetulon + luoksepäästävyyttä. Ja perusasentoja ja jännitteitä siinä. Tehtiin myös tarkoituksella ”häiriköityjä” perusasentoja eli muut treenaajat taputtivat ja tömistivät ja muutoin häiriköivät. Ihan aluksi R vilkaisi kerran pari ääntelijän suuntaan, sitten piti hienosti kontaktin, olin tyytyväinen. Suht hyvin sujui. Treenin jälkeen Piia haukutti Ramon vilttiin kääriytyneenä :-) Hyvin haukkui, ei juuri ottanut häikkää mun lähestymisestä.

 

Torstaina lenkkeiltiin oman lauman kera Histassa. Kyttäilin jo silmä kovana kyitä, onneksi ei niitä näkynyt. Sen verran viileät kelit, että pysyvät vielä koloissaan. Lenkin jälkeen täsmätreenit molemmille. Simo haukutti Ramoa umpparissa. Muutoin hyvä, mutta pätki vähän mun lähestyessä pitkältä. Tehtiin loppuun vielä muutama treeni siten, että aluksi välimatka aika lyhyt ja pidennettiin vähitellen, treenattiin siis mun lähestymistä. Tämä toimi, jatketaan näin. Hyvin R siis jo haukkuu, pitkiä sarjojakin tulee ongelmitta, mun lähestymistä pitää vaan välillä kytätä, jolloin haukku pätkähtää pienesti. Paukut vielä loppuun, tehtiin nyt pitkästä aikaa ”seuruussa” eli vähän niin kuin imutusta, jossa kolme paukkua. Hyvin meni, ekalla korva liikahti vähän taaksepäin, kahdella muulla ei reaktiota.

 

Lilille janatreeni. Kävelin ihan lyhyen jäljen, jolla kaksi keppiä. Janan pituus ehkä 25-30 m. Tosi hyvin meni, hieno Lili! Simo oli oikein tyytyväinen. Lili eteni suht suoraan, rauhallisesti, nenä maassa. Poimi jäljen varmasti ja lähti etenemään oikeaan suuntaan. Jäljellä ehkä 10 m päässä janasta keppi, jonka L nosti hienosti, ja siitä taas 10-15 m toinen keppi, joka myös löytyi. Loisto-Lili! Paukut sillekin, ensin makuussa, jossa piippasi vähän. Sitten seuruussa, ei reaktiota.

 

Perjantaina käytiin taas juoksemassa aamulla, ja meikä tykyili Tallinnassa loppupäivän, Simo kävi molempien kanssa esinetreeneissä. Lili oli ollut hyvä, muistaakseni kolme esinettä nousi hienosti ja innolla. Ramolla pari esinettä, ensimmäinen oli noussut hyvin, toista joutunut etsimään pidempään, mutta teki hommia hyvin ja löytyi toinenkin.