Pikakelauksella viime päivien puuhia… Ke käytiin koko kööri vähän treenailemassa pallokentällä. S&L tekivät merkkiä ja ruutua, jotka meni aika hienosti, ja kaukoja, joissa oli liikaa virtaa eikä oikein sujunut pitkällä matkalla joten S oli aika lähellä lopulta ja sitten onnasi.

 

Ramo teki samoin merkkiä ja ruutua. Merkille pitäisi saada vähän lisää vauhtia, muuten nämä hyvät. Seuruussa tehtiin pari vähän pidempää, muuten hyvä mutta ihan vähän tuppasi paikka valumaan eteenpäin. Liikkeestä seisomista tai lähinnä sitä, että R seisoo, L kiertää koiraa. Suht hyvä. Pari noutoa taidettiin tehdä myös, malttoi jo paremmin, kehitystä tässä hitaasti mutta varmasti. Jotakin muutakin ehkä tehtiin, mutta ei muista…

 

Lopuksi tehtiin yhdessä molemmille paikkaistu ja -makuu. Lili meni maate ekaksi istumisessa, Simo korjasi sen ja sitten pysyi hyvin. Ra oli hienosti. Makuu meni molemmilta hyvin, oltiin piilossa.

 

To käytiin Rampen kanssa Kattilajärvi II:ssa hakuilemassa. Ramolle eka haukutukset ennen rataa, Anne haukutti. Eka Anne istui, tokalla ja kolmannella makasi. Hyvin haukkui ja into piukassa odotti radalle pääsyä.

 

Radalla sitten viisi ukkoa. Anne oikealla siirtyvänä kolme piiloa, Mervi toisella puolella pari. Lähetin ekalle vinoon, koira lähti huonosti ja kutsuin takaisin. Mun pitää olla tosi tarkka, mihin sen lähetän, se kyllä lähtee, mihin haluan. Kun lähetin oikeaan suuntaan, upposi hyvin, Annella ehkä 20 haukkua. Mervi taisi olla myös etukulmassa, siellä kolmisenkymmentä haukkua. Toka oikealle, pieni laatikko, meni hyvin. Kävi tosin muistaakseni tarkistamassa etukulman, mutta eteni hienosti sivulinjaa. Vähän haki haukkupaikkaa, siellä ehkä 15? Vasuriin toiselle pistolle taisin joutua lähettämään pari kertaa, teki tälläkin puolen ekan vähän taaksepäin, kävikö tarkistamassa etukulman, tod.näk. Hyvät haukut Merville, määrää en muista. Annelle vika pisto, upposi ja eteni taas hyvin. Vähän meni himmaillen Annelle ja vilkaisi keskilinjalle päin ennen kuin aloitti haukun (maasto niin avointa, että nähtiin hyvin, mitä R teki). Liekö sitten lippispäinen Anne ollut tässä vaiheessa jotenkin yllättävän jännittävä? Hmm. Ekalla piilolla ei jännittänyt yhtään, hassua.

 

Eilen juhlittiin ystävien häitä ja koirat menivät Simon vanhemmille hoitoon. Hyvin olivat käyttäytyneet tai ainakin niin meille kerrottiin ;-)