Talvitauon haun osalta piti päättyä tänään, mutta pakkasen vuoksi treenit peruttiin. Aamulla seiskan aikaan pakkasta oli parisenkymmentä.

ATD:n hallille olikin sitten kiva mennä, kun siellä tarkeni. Olin kunnolla varustautunut ja tuli melkeinpä kuuma jossakin vaiheessa. Mukana tällä kertaa vain Ramo. Simo ja Lili treffasivat Harrin & Epun Laajalahden jäällä. Ja uusi kamera lauloi... Tuolla myös muutama otos eiliseltä Masalan keikalta.

Ramon kanssa sitten ensin perusasentoja ja seuruuta, ns. jännitteitä perusasennossa (näistä muistutusta kun treenikaverit olivat Hermiön tottissemmassa hiljattain ;-)), oikealle käännöksiä. Aikas kivasti meni. Häiriötä oli runsaasti, meidän lisäksi neljä koirakkoa. Suoraan seuruusta esteen eteen ja hyppy+istu. Hyvin osasi, tosin istui lähelle estettä ja sen musta katsoen oikeaan reunaan. Pystyi kuitenkin hyvin hyppäämään takaisin. Muutama pelkkä istumaan käsky koiran olleessa toisella puolella estettä.

Nouto omalla kapulalla. Vauhti oli vain ookoo. Otettiin parit erilliset palautukset ja saatiin vauhtia. Nyt siis vauhtikuuri päälle ja toivotaan, ettei tule varastamisongelmaa. Varsinaista tasapainottelua tämän kanssa! Liikkeestä seisomista. Suht hyviä. Malttoi aika hyvin odottaa palaamistani. Loppuun muutama nopsa käsiavulla.

Paikkamakuu, jossa Tahvo seurana. Olin piilossa, hyvin oli R maannut, tosin käänsi kroppaansa vähän vinoksi n. puolivälissä siten, että oli piiloa kohti. Tunnari, Kati klähmi kapulat. Väärät taas rykelmässä, oma aika lähellä niitä. Hyvin sujui taas. Reippaasti kapuloille, suht rauhallista nuuskuttelua, oma varmasti ja pian mulle.

Luoksetuloja muutama. Ekalla Kerttu sanoi sanasen Ramon lähtiessä ja tämä näkyi vähän vauhdissa, myös tokalla. Vika sitten vauhdikas, läksin karkuun ja neiti tuli lujaa. Pieni seuruupätkä vielä loppuun ja siitä vapautus aamusapuskalle repulle.

Sitten Pitskuun lenkille. Kovasti oli porukkaa liikkeellä mutta R oli vapaana ja oli hienosti. Takki päällä tällä kertaa.


 
Kaverukset Eppu & Lili