Histassa viestiä ja lenkki. Juoksutettiin Lili sähkölinjalla. Mä jäin A:lle, S&L B:lle, joka noin 400 m:n päässä. Lili juoksi hyvin eikä ollut mitään ongelmia kummastakaan päästä lähtemisessä. Simo eteni reilun 100 m, Lili löysi hyvin perille.

Lenkillä etenkin jouduttiin hirvikärpästen hyökkäyksen kohteeksi. Niitä oli aivan älyttömästi! Ällöttäviä otuksia. Kotona vielä noukin niitä päästä useamman kappaleen. Yrjötys. Kivempiakin luonto-otuksia nähtiin eli ihana pullero huuhkaja katseli aika läheltä meidän menoa. Mekin ihasteltiin sitä ja kirottiin pariin otteeseen, että just tällä kertaa ei sitten ollut sitä kameraa mukana...

Lenkin jälkeen juoksutettiin vielä Ramona, joka oli varsin innokas viestikoira taas kerran. Lyhyttä matkaa vielä vedetään sen kanssa, pidentää voisi vähitellen. Viestin perään narupalloleikit, neiti kävi aikas kuumana.

Sitten vielä otettiin paukut molemmille erikseen. Simo seuruutti Liliä, L ei reagoinut paukkuihin. Sitten muutama tunnarikapulan etsiminen ruohikoista ja Ramolle paukut. R:lle ensin puolet iltasapuskasta + pari paukkua ihan läheltä. Sitten kokeiltiin leikitystä paukkujen aikana. Parilla ekalla kerralla R lopetti leikin ja katsoi äänen suuntaan. Siirryttiin koko ajan paukuista kauemmas ja kolmannella ja neljännellä R ei enää reagoinut mitenkään. Niillä tosin oltiin aika kaukana Simosta. Jatketaan tätä, tarpeeksi etäisyyttä vaan ja vähitellen lähemmäs, kyllä se siitä. Vielä otettiin makuussa yksi paukku siten, että R makuussa, namppoja sen takana, mä parin metrin päässä. Ihan minimaalinen hytkähdys ääneen, ilme pysyi kuitenkin koko ajan rentona. Enemmän vaikutti siltä, että R odotti vapautusta nameille ja sen vuoksi hytkähti ääntä kuin että olisi varsinaisesti paukkua hätkähtänyt. Tätäkin jatketaan.