Loppuviikko meni tylsästi töissä pitkää päivää. Torstaina käytiin juoksemassa – lumisissa maisemissa eli ensilumi saatiin loppuviikosta ja kunnolla sitä tulikin. Rampe etenkin tykkää lumesta kovasti, siinä on kiva hepuloida. Torstaina Kirsi kävi hieromassa Ramon, joka tuntui olevan paremmassa kunnossa kunnossa kuin viimeksi, jumit helpottamaan päin.

 

Perjantaina käytin Ramoa Mevetissä. Ei mitään varsinaista erityistä syytä, halusin vaan kopeloittaa sen läpi. Välillä se on noussut kankeasti autosta ja väräyttelee selkäänsä, kun siihen koskee. Lotta Axelsson tutki tarkkaan ja selkä ja lanne kuvattiin. Kaikki kunnossa, kuten epäilinkin. Kuitenkin ell hämmästeli Ramonan selkälihaksistoa: lihasta on kuulemma tuon kokoiseksi elukaksi ”poikkeuksellisen” paljon. Sinänsä tietysti hyvä asia, että on lihasta, joka tuntui olevan hyvässä kunnossa. Ell kuitenkin sanoi, ettei ihmettele jos moinen lihaksisto jumittelee. Yhtä selkälihasta koko pieni eläin. Vertasi Ramon kroppaa painonnostajamieheen :-)

 

Nyt sitten vaan entistä enemmän huomiota lihashuoltoon. Ell suositteli lämmittelyn ym. hoitamista huolellisesti, venyttely ja hieronta kannattavat myös. Lisäksi Back on Track -loimi voisi olla toimiva peli Rampelle. Saatiin kokeilla sellaista ja sopiva koko löytyi. Tilaukseen vaan, ensi viikolla toivottavasti jo saadaan sellainen.

 

Tänään iltapäivällä taas juoksemassa, oli taas oikein kivaa. Kunto on ehkä vähän lähtenyt taas kasvamaan, juoksu tuntuu kivemmalta koko ajan. Alkuillan vietin Talin kentällä EPK:n BH-kokeen kanttiinissa. Mukiinmeneviä suorituksia, porukan paras seuruu oli tietysti aussiella (True Choice jotain) :-)

 

Lisäksi tällä viikolla ahkeroitiin peuran ruhon kimpussa. Simo ostin parin kaverin kanssa ruhon, jonka pistivät paloiksi jne. (mitä nyt ruhoille yleensä tehdään…?). Saatiin siitä aika lailla lihaa sekä ihmisille että koirille, joille tietysti myös luita. Lihaa (keitettynä) jo saivatkin ja tykkäsivät kovasti.