Aamulla heti koirien kera Histaan, jossa Lilille viestitreeni. L oli totaalisen intona. Mä jäin A:lle, S&L kävelivät eka n. 130 m. Simo lähetti Lilin ja eteni n. 50 m. Seuraavan juoksupätkän pituus siis 170 m. Sitten S&L siirtyivät yhdessä, etäisyys muhun lopulta n. 330 m. Tätä väliä juoksutettiin Liliä kolme kertaa. Juoksutettiin Liliä sähkölinjan suuntaisesti mutta ei linjalla. Yhdellä lähetyksellä Simon päästä L päätti lähteä juoksemaan linjaa pitkin mutta n. 50 m juostuaan palasi takaisin Simon luo ja S lähetti uudestaan. Toivottavasti toimi opetuksena Lilille, ettei kannata lähteä säveltämään itse :-)

Lili juoksi oikein hyvin ja innolla, odotukset ihan OK (pidettiin lyhyinä). Perusasennossa ennen lähetystä vähän piippausta. Yksi lähtöhaukku taisi tulla joka kerta.

Otettiin treenin jälkeen Lilille ampuminen. Ekaa kertaa nyt niin, että L makuussa ja vapautin nameille paukun jälkeen. Paukusta L katsoi äänen suuntaan, mutta ei muuten näyttänyt sen enempää hätkähtävän eikä osoittanut mitään merkkejä, että olisi tehnyt mieli nousta. Täytyy ens kerralla tehdä samalla tavalla mutta vähän enemmän etäisyyttä. Kaipa se kuitenkin luonnollista on, että se katsoo äänen suuntaan tuollaisessa tilanteessa.

Ramolle ei tällä kertaa treeniä otettukaan, saivat keskenään vaan riekkua. Histasta suuntasin Ramon kanssa Simon siskolle kutsukortteja väkertämään. Ramolla oli vähän tylsää välillä, tuli ilmoittamaan sen mulle :-) Sai porkkanaa pureksittavakseen, ahersi sen kanssa aikana. Kaksosetkin ehdittiin nähdä ennen kotiin lähtöä. Nähtiinpä sekin, että Ramolla meni hermo tyttöihin. Tulivat lääppimään Ramon kuonoa ilmeisesti vähän liiaksi, joka oli neitokaiselle liikaa ja se vähän rähähti tytöille. Aika jännä. Kyllä siitäkin siis terävyyttä löytyy. Ja mä ton jälkeen kyttäsin koko ajan Ramon ja tyttöjen touhuja, mikä tietysti ei varmasti Ramonaa helpota yhtään vaan kummastuttaa vaan.

Mutta eittämättä luojan lykky, että Ramona on tottunut Pian lapsiin pienenä. Muuten oltaisiin melko varmasti helisemässä noissa lapsitilanteissa, sen verran nopsat reaktiot tuolla on ja omaa päätöksentekokykyä.

Kutsukorttitalkoissa vierähti sen verran aikaa, ettei sitten illalla ehdittykään tokoilemaan.