Erilliset lenkit koissuille taas pitkästä aikaa. Ramon kanssa suunnattiin Paloheinään Vanessan ja Justuksen (reilu 1,5 vee bokseri) kanssa. Vaikka ei uskoisi, kun tietää lumitilanteen täällä meillä, Ramo pääsi tutustumaan hiihtäjiin oikein kunnolla. Paloheinässä on tekolatu, jossa eilen riitti väkeä. Ekaksi niitä piti haukkua oikein kunnolla, kun suhahtelivat vauhdilla ohi, mutta aika nopeesti R tottui niihin. Ihan hyvä, että tuli nyt sitten ainakin kerran Ramon ekana talvena nähtyä hiihtäjiä. Aika uskomaton tää talvi kyllä.

Tehtiin melkein 1,5 h lenkki, Ramo ja J viihtyivät oikein mainiosti keskenään. Ramona oli hienosti kuulolla koko lenkin. Alussa oli vähän tuskaa, kun remmilenkkeiltiin jonkin matkaa, alkoi sekin sujua sitten onneksi paremmin. Nää on hankalia tilanteita, kun toinen hiffaa, että pääsee pian hulluna kirmaamaan kaverin kanssa. Eihän silloin jaksaisi mitenkään odottaa ja remmeillä nätisti... Justus on kyllä niin ihanan kiltti tapaus. Se on tietysti Ramonaa isompi mutta osaa leikkiä tosi nätisti.

Ramona on taas ollut sisäsiisti aika pitkään *kopkop*. Tosin viime aikoina on ilmennyt mielenkiintoinen juttu: ilopissailu. Ilikset meinaa tulla aina kun tuun kotiin töistä ja eilen pääsi pieni tippa mun vanhempien eteisen matolle, kun käväistiin siellä. Hmmm. Erikoista, että tuommoinen tässä vaiheessa alkaa.

Simo ja Lili kävivät Harria ja koiria treffaamassa. Kivasti oli heilläkin mennyt, Lilillä korvat taas tallella vaihteeksi.